maanantai 12. maaliskuuta 2018

Tobias 5v

Tobias täytti 13.2 jo viisi vuotta. Kuulumispostaus jäi kuitenkin pahoinvoinnin vuoksi tekemättä, joten tämä tulee nyt hieman myöhässä.

Synttärit meillä pidettiin lauantaina ennen oikeaa juhlapäivää. Paikalle tuli todella paljon sukulaisia ja Tobias sai ihania lahjoja. Mm kaikkea star warsiin liittyvää, legoja, vaatteita yms. Lisäksi herra sai yli 200€ rahaa, joka laitetaan säästöön.
Tarjottavat riitti hyvin ja kelpasi kaikille. Itsekin pystyin pari haukkua maistamaan sen kamalan pahoinvoinnin keskellä. Yritin koko juhlien ajan peitellä raskautta ja huonoa oloa ja onnistuinkin siinä. Tosin juhlat oli ihan liian rankat siinä olossa, mutta pakkohan pojan oli juhlat saada.
Neuvolassakin käytiin ja kaikki oli mallillaan. Ekalla käynnillä poika ei kuullut jotain kuulotestin ääntä, mutta viikon päästä mentiin uudestaan ja kaikki kuului loistavasti. Pituutta ja painoa oli tullut hieman vähemmän, mutta ei mitenkään huolestuttavasti. Kaikki tehtävät onnistui hyvin ja ainoa mikä pojalta ei vielä suju on r-kirjain. Saatiin lähete puheterapiaan ja aiotaan kyllä ehdottomasti mennä siellä käymään tässä keväällä.
Nyt Tobias odottaa kovin että pääsee syksyllä siirtymään päiväkodissa isompien (viskarien) ryhmään, hän kun on tämänhetkisen ryhmänsä vanhin.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...