keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Pieni suuri uutinen

Heippa pitkästä aikaa! Blogi on ollut hiljainen helmikuun alusta asti, joten olisi varmaan selityksen aika. Osa varmaan jo tietää syyn hiljaisuuteen, tai on sen ainakin arvannut.
Meidän perheeseen on tulossa syksyllä kolmas ja viimeinen vauva. Syyskuun lopulla meidän perhe on siis vihdoin täydellinen ja kokonainen. Tänään oli nt-ultra ja pienellä oli kaikki kunnossa. Tällä hetkellä viikkoja on kasassa 11+6.
Ja syy hiljaisuuteen oli siis taas hyperemeesi (vaikea raskauspahoinvointi). Olin neljä viikkoa syömättä ja painoa ehti lähtemään taas yli 10kg. Hieman oli siis haastetta selvitä ihan jo normaalista elämästä, joten blogiin asti en todellakaan päässyt.
Hyperemeesikin rauhoittui vasta kun jouduin ambulanssilla sairaalaan kovien vatsakipujen vuoksi. Vatsakivut oli ilmeisesti virtsakivistä johtuvia ja vauvalla oli onneksi kaikki hyvin. Pääsin päivystyksestä kuitenkin osastolle hoidettavaksi kuivumisen ja erittäin huonojen veriarvojen vuoksi. Sain paljon nesteitä, ravinteita, lääkkeitä ja vitamiineja tipassa ja ne näköjään auttoi. Pystyin nimittäin sairaalassa syömään ja viimeisimmästä oksentelusta on jo viikko aikaa! On ihan outo tunne, kun voi syödä ja jopa tehdä ruokaa.
Nyt täällä siis toivotaan että olo pysyisi hyvänä ja vauva matkassa mukana loppuun saakka. Postausta alkuraskaudesta on ainakin tulossa jossain vaiheessa ja seuraava neuvola on huhtikuun alussa, joten silloin viimeistään lisää raskausjuttuja.

Tiia

4 kommenttia:

 1. Toivotaan tosiaan, että sun olo pysyis nyt hyvänä! Ihanaa varmasti kun löytyy voimia siihen ruuan valmistukseenkin:)
  ps. niin söpö tuo Newbien body<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella toivotaan :) Ja joo on kyllä ollut ihanaa kun on voinut tehdä taas kaikkea tavallista, kuukauden tauon jälkeen. Olisin voinut tyhjentää koko Newbien hyllyt kaupasta <3

   Poista
 2. Tuhannesti onnea odotukseen ja parempia vointeja. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...