maanantai 1. tammikuuta 2018

Uusittu kylpyhuone

Nyt meidän kylpyhuoneremontti on vihdoin saatu päätökseen. Jouluviikon alussa tehtiin viimeiset työt ja sen jälkeen onkin ollut aikamoinen siivousurakka päällä.

Meidän kylpyhuoneremontista pääset lukemaan lisää täältä alkuvaiheistatäältä suunnitelmista, täältä edistymisestä ja täältä viimeisin postaus.
Alkuun pikainen selitys remontista, jos ette jaksa kaikkia vanhoja postauksia lueskella. Meidän oli tarkoitus saada siis uusi wc, koska yhdellä ei enää kunnolla pärjätty. Aluksi oli suunnitelmissa rakentaa ihan uusi erillinen wc johonkin, mutta lopulta päädyttiin pistämään koko kylpyhuone uusiksi.
Kylppärissä siis avattiin lattia, purettiin kaikki pinnat, asennettiin lattialämpö ja tehtiin tarvittavat viemärimuutokset. Sen jälkeen kaikki kasattiin alusta asti kokoon, sitten pinnat kuntoon ja kalusteet päälle. Näin suurten muutosten vuoksi remonttiin kuluikin aika paljon aikaa ja rahaa myös.

Mutta nyt meillä on siis ihan uusi ja tämänpäiväisten vaatimusten mukainen kylppäri, joka on meidän itse suunnittelema ja näinollen juuri meille oikeanlainen.
Kylppäristä tehtiin moderni, mutta kuitenkin säästettiin hieman vanhaakin. Ja kaikkein tärkein asia on tietysti toinen wc, jota nelihenkinen perhe kyllä jo alkaa tarvitsemaankin :)
Meidän remontit on nyt tältä erää remontoitu ja palaillaan joskus keväällä pieniin pintaremontteihin. Ja onhan meillä vielä pikkuvessa uusittavana myös tähän päivään, onneksi se on hieman pienempi homma kuin kokonainen kylppäri.

Mutta mitäs mieltä olette ? Onko muutos teistäkin yhtä huima kuin meistä ?

Tiia

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva huomata postauksesi, sillä meillä on tulossa kylppärin, saunan ja khh:n remppa. Sain heti muutaman vinkin mietittäväksi mm. seinäpinnoista. Meilläkin iso kylppäri ja nyt kokonaan laatoitettu. Olen suunnitellut, että osan seinistä voisi paneloida mutta voisikin vaikka tasoittaa ja maalta tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos postauksestani oli hyötyä :) Meillä oli tuossa tasoitetun seinän tilalla tosiaan punatiiliseinä ja en halunnut sitä jättää, mutta en myöskään halunnut laattoja sitä peittämään. Niinpä jätettiin seinä hieman rouhean näköiseksi ja maalia päälle vain, tuli kyllä kiva :)

   Poista
 2. Huikea muutos! Kyllä varmasti kannatti :) Meillä samantapaiset seinäkaakelit mitä teidän vanhassa kylppärissä, suoraan 90-luvun tyyliä ja arvaa tekisikö heti mieli remontoida se. No, ehkä sen aika tulee vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ollaan kyllä edelleen tosi tyytyväisiä :) Kyllä sitä ehtii, mutta ymmärrän sua täysin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...