lauantai 13. tammikuuta 2018

Uusin perheenjäsen

Olemme miehen ja koko perheen kanssa puhuneet jo pitkään, että ostetaan kissa. Liljah ainakin rakastaa kissoja, eikä muusta puhuisikaan. Paikallisessa Facebook-ryhmässä on aina tasaisin väliajoin ollut ilmoitus kissanpennuista, mutta ollaan aina nähty ne liian myöhään, eikä sitten olla laitettu viestiä perään.

Tuossa joululoman aikaan mies kuitenkin päätyi laittamaan viestiä yhdestä pentueesta ja päästiin ihania pieniä kissanpentuja katsomaan. Ja arvatkaa vaan rakastuttiinko heti..? Lapset oli ihan innoissaan ja piti pieniä palleroita sylissä ja silitteli. Ja oltiin me aikuisetkin aika myytyjä... Niinpä isi päätti varata meille yhden pienen mustavalkoisen tyttökissan, joka sai jo kotimatkalla nimen Lumi.
Tämän visiitin jälkeen jouduttiin kuitenkin hieman yli viikko odottamaan pennun kotiutumista ja se oli hurjan pitkä aika. Innostuttiin ihan täysin ja ostettiin kaikki kissatarvikkeet valmiiksi jo reilusti ennen kissan tuloa kotiin.
Mutta nyt vihdoin hän on meillä, pieni Lumipallomme, joka toivottavasti sopeutuu hyvin ja pääsee joskus vielä ulkoilemaankin meidän kanssa. Sisäkissana häntä nyt aluksi ainakin pidetään ja katsotaan miten lähtee sujumaan. Ainakin tällä hetkellä kissa on todella leikkisä, seuranhaluinen ja ihana. Niin ja nälkäinen, hän meinaan kerjää kaikkea mahdollista ruokaa ja syö lattialle tippuneet ruuat.

Palataan Lumen kuulumisiin tämän "vauvakuplan" puhjettua :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...