maanantai 29. tammikuuta 2018

Star Wars synttärit tulossa

Meillä on ollut aina tapana heti vuoden alussa alkaa miettimään Tobiaksen syntymäpäiväjuhlia. Viime vuonnahan meillä oli Turtles-juhlat ja niiden jälkeen Tobias on puhunut vain Lego Ninjagosta, mutta nyt kun katseltiin yhdessä kaikkia synttärijuhlateemoja niin poika päättikin haluta Star Wars-juhlat.
Minä en ole ikinä nähnyt mitään Star Wars:iin liittyvääkään, joten hieman jouduin googlettelemaan. Löysin kuitenkin kaikki synttäriroinat Kids Party Storesta ja lahjakin on nyt hommattuna, sekin teemaan sopivana.
Meidän perheen lastenjuhlat menee oikeastaan aina samoilla tarjottavilla ja samoilla vierailla, tietty pientä muutosta tulee jos kaikki ei pääse paikalle. Tällä kertaa ajateltiin kuitenkin tehdä suolaisena kahta erilaista pitsaa, kinkkupiirakkaa ja kasvispiirakkaa. Makeana tulee tietysti jokin ihana teemaan sopiva kakku, minkä tilasinkin jo samasta paikasta kuin ennenkin. Muut makeat herkut taitaa tällä kertaa tulla suoraan kauppojen hyllyiltä, eli keksejä, karkkeja ja jotain muffinseja tms. Katsotaan :)
Juhlat meillä pidetään nyt muutamaa päivää ennen pojan oikeaa syntymäpäivää, kun oikea päivä osuu tiistaille. Juhlista postailen seuraavaksi sitten kun ne on toivottavasti onnistuneesti juhlittu.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...