sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Alkuvuoden kuulumiset

Vuosi on vaihtunut ja arkeen palattu, joten olisi kuulumisten vuoro. Uusivuosi vietettiin kotona, käytiin aamupäivällä isomummilla syömässä, mutta muuten oltiin vaan. Syötiin nakkeja ja salaatteja ja illemmalla ammuttiin pari rakettia. Liljah pelkäsi niistä kuulunutta kovaa ääntä, joten pojat jäi ulos ampumaan ja me tytön kanssa katsottiin ikkunasta loput raketit.
Mies ja lapset oli lomalla torstaihin saakka, itse menin töihin tiistaina. Oli kyllä ihana olla lomalla reilusti yli viikko yhdessä koko perheen kanssa. Mitään ihmeempiä ei lomalla tehty, shoppailtiin, oleskeltiin, pelattiin uusia pelejä ja ulkoiltiin. Keskityttiin siis ihan täysin perheeseen.
Arkeen paluu sujui kuitenkin hyvin, lapsetkin meni innolla päiväkotiin pitkän loman jälkeen. Ja on arkikin kyllä kivaa, ainakin näin loman päätteeksi. Itse kun olin ensimmäistä kertaa lomalla niin, etten oikeastaan tehnyt työjuttuja ollenkaan. Yleensä siis teen töitä lomallakin ihan normaalisti :D
Tobiaksen 5-vuotissynttäreitä on jo kovin suunniteltu ja kohta pitää väkertää kutsut ja tilata kakku. Lisäksi tässä tammikuussa on lasten yhden serkun synttärit ja sitten yksi pieni yllätysjuttukin on tiedossa parin viikon päästä. Yritän siis seuraavaksi palailla synttärisuunnitelmilla ja Liljan puhe-kuulumisilla ainakin.

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...