torstai 28. joulukuuta 2017

Meidän perheen joulu

Meidän joulu meni oikein hyvin. Aattoaamuna herättiin ajoissa aamupalalle ja katsomaan joulupiirrettyjä. Lapsille oli yön aikana ilmestynyt hirveä kasa lahjoja kuusen alle ja niitä päästiin heti aamusta availemaan. Ne kaikkein toivotuimmat lahjat vietiin joulunviettopaikkaan.
Aamun paketeista paljastui Liljahille nukenvaunut, kirjoja, palapelejä, soittorasia, vaatteita, palikkatorni yms. Tobias sai mm. rannekellon, kirjoja, kaksi lautapeliä ja pari pientä transformersia.

Pakettien avaamisen jälkeen alettiin valmistautumaan joulun viettoon. Puolenpäivän aikaan ajeltiin hautojen kautta ukin luokse. Ukin luona syötiin ensin jouluruoka, jonka jälkeen joulupukki saapui. Tobias tykkäsi joulupukista kovin ja istui reippaasti sylissä, toisinkuin Liljah ja serkkutyttö hieman pelkäsivät, eivätkä menneet kovin lähelle.
Lahjoja tuli vielä pukiltakin hirveä määrä ja niitä availtiin joulupukin jatkaessa matkaansa. Tobias sai kauko-ohjattavan auton, palapelejä, Ryhmä Hau leluja, legoja yms. Liljah sai Baby Born-nuken, pienen nuken, duploja, Muumi-leluja.. Lahjojen availun jälkeen oli vielä jälkiruoan vuoro.

Jälkkärin jälkeen loppuilta olikin rentoa oleilua, juttelua ja tv:n katsomista. Illalla päästiin vielä ukin luona poreammeeseen ja se oli lapsista ihan superihanaa ! Kuvia ei otettu kuin pari, haluttiin kerrankin keskittyä ihan vain olennaiseen.

Kotiin lähdettiin kylpemisen jälkeen ja oltiin hieman yli 11 illalla kotona. Siitä suunnattiinkin oikeastaan suoraan nukkumaan.
Joulupäivänä oleiltiin kotona koko aamupäivä. Iltapäivällä lähdettiin mummin ja papan luokse syömään ja avaamaan lahjoja. Sieltä lapset sai vielä metsuri-setin, kirjan ja leikkitabletin. Lisäksi meidän koko perhe sai mummilta ihanat villasukat !
Tapaninpäivänä mies meni ukkinsa 80-vuotissynttäreille ja minä jäin lasten kanssa kotiin. Lapset on siis olleet lomansa alusta saakka kipeitä. Tobiaksella molemmissa korvissa tulehdus ja Liljah muuten vaan flunssassa. Onneksi lasten sairastelut ei ole meidän lomaa haitanneet, vaan ollaan saatu rentoilla oikein kunnolla. Itsekin olen ollut nämä välipäivät kotona, vaikkakin huomenna on jo päästävä töihin :)
Ehdittiin välipäivinä shoppailemaankin, tosin aika vähän mitään ostettiin, mutta oli kuitenkin kiva kierrellä lasten kanssa kauppoja. Seuraavaksi juhlimmekin uutta vuotta, joten saa nähdä palailenko blogin pariin vasta ensi vuoden puolella.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...