maanantai 18. joulukuuta 2017

Blogihaaste - 6 kuvaa kesästä

Sain Sinä olet aurinko-blogin Heidiltä blogihaasteen jossa palataan kuudella kuvalla viime kesään.
1. Mökki
Me mökkeiltiin viime kesänä aika paljon, vaikka tottakai voisin olla siellä aina enemmänkin. Lapset rakastaa mökkeillä ja siellä nähdään tärkeitä ihmisiä. Ja mökkeily kuuluu ehdottomasti kesään.
2. Kotieläinpiha
Viime kesänä ei ehditty Korkeasaareen ollenkaan, mutta kotieläinpihalla käytiin. On kiva kun lapset tykkää eläimistä ja kaiken lisäksi meidän vierailupäivä oli niitä viime kesän harvoja hellepäiviä.
3. Naantali ja parisuhdeaika
Me käytiin miehen kanssa kaksin viime kesänä Naantalissa ja se teki kyllä todella hyvää. Meidän viikonloppu oli täydellinen ja nautittiin täysillä. Kunpa näitä parisuhdeviikonloppuja saisi järkättyä useamminkin.
4. Keittiöremontti
Lähes kaksi viikkoa kesällä meni meidän keittiön remontoimiseen, joten pakkohan se oli tähän mukaan laittaa. Saatiin kyllä ihan meidän näköinen keittiö johon ollaan tosi tyytyväisiä edelleen.
5. Tallinna
Alkukesästä käytiin koko perhe päiväristeilyllä Tallinnassa. Liljah oli ekaa kertaa laivassa ja molemmat lapset tykkäsi kovin.
6. Toinen rakas iholla
Kesän alussa otin myös uuden tatuoinnin. Nyt on molemmat lapset iholla ikuisesti.

Vitsi kun näitä kuvia katsoo niin tulee hirveä ikävä kesää ja varsinkin mökkiä. Onneksi enää puoli vuotta niin kesä on taas täällä :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...