tiistai 28. marraskuuta 2017

Silmätulehdus

Näin kauan saatiin olla tytön kanssa sairastamatta, vuoden ja 8 kuukautta. Ensimmäistä kertaa jouduttiin viemään Liljah lääkäriin ja silmätulehdus neidillä sitten olikin.
Molemmat lapset on nyt muutenkin hieman kuumeisia ja nuhaisia, nyt vaan toivotaan ettei silmätulehdus tartu meihin muihin. Joudutaan jo Liljahin kanssa HIEMAN tappelemaan silmätippojen laitosta joten kiva olisi että Tobias edes säästyisi taudilta.

Nyt muuten otetaan kaikki vinkit vastaan, että millä tuollaiselle taaperolle saa tippoja silmiin...? Neiti huutaa, vääntelehtii, painaa silmät täysillä kiinni yms. kivaa kun tippoja yrittää laittaa. Saadaankohan tulehdusta ikinä pois jos tämä meno jatkuu..?
Lapset oli siis tämän päivän kotona ja huomista vielä mietitään että pääseekö päikkyyn asti. Käytiin aamulla ukin luona pesemässä koneellinen pyykkiä ja nyt Liljah nukkuu päiväunia ja Tobias leikkii omia leikkejään.

Sain muuten eilen ensimmäisen black friday tilauksen postiin, tilasin puoleen hintaan Tobiakselle uuden turvavyöistuimen, kun vanha oli niin leveä, ettei auton turvavyö mahtunut kunnolla kiinni. Kyllä vaan elämä helpottui heti, menee meinaan vyö paljon helpommin ja nopeammin kiinni.
Sellaiset pikaiset kuulumiset tähän väliin. Kohta pitää alkaa ruuanlaittoon. Mukavaa tiistaita !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...