torstai 2. marraskuuta 2017

Mitä meille kuuluu ?

Olisi peruskuulumisten vuoro. Meillä on edelleen vähän nettiongelmia, joten blogin päivittäminen on hieman jäänyt vähemmälle. Yritän kuitenkin kerran viikossa edes jotain saada aikaiseksi. Mutta koska netin hitaus ärsyttää niin paljon, niin olen antanut koneen pölyttyä, vaikka kirjoitettavaa olisikin.
Lapsilla oli tosiaan syysloma lokakuussa ja Tobias oli silloin kolme yötä mummin ja papan luona. Minä vietin aika paljon kahdenkeskeistä aikaa Liljahin kanssa. Loma meni kuitenkin mukavasti, ihan normiarkea eläen. Meillä on miehen kanssa sitten jouluna yhteistä lomaa, ainakin pyhät, jos en itse raaski olla pois töistä pidempään.
Joululahjojen suunnittelu on jo aloitettu ja ostaminenkin aloitetaan piakkoin. Jouluun ei muulla tavalla taideta valmistautua, kuusi tietysti jossain vaiheessa hankitaan, mutta muuten jää kyllä koristelut ensi vuoteen. En jotenkin jaksa sisustaa keskeneräistä ja remonttipölyistä kotia. Meidän jokavuotiset punaiset sydänvalot olen kyllä jo asetellut Iittalan Aalto-maljaan ja ne saa valaista meidän kotia 24/7 tuonne maaliskuulle saakka.
Remonttipölystä tulikin mieleen kylpyhuoneemme, joka on edelleen todella kesken. Työn suorittajilla on muita kiireitä, joten meidän projekti hieman venyy, mutta hyvin ollaan pärjätty ilman suihkuakin. Kylppäri valmistuu kuitenkin keveästi jouluun mennessä, jopa joulukuuhun mennessä, joten ei jakseta stressata. Lähes kaikki tarvikkeet on jo ostettu, joten hyvällä mallilla ollaan. Ensi viikolla pitäisi töiden edetä oikein kunnolla, näin parin viikon tauon jälkeen.
Nyt marraskuussa on kivoja juttuja tiedossa, viikonloppuna mennään miehen siskon perheen luokse ja sunnuntaina sitten isomummin luokse. Sitä seuraavana viikonloppuna onkin toisen kummityttömme synttärit ja tietysti sunnuntaina isänpäivä. Mitähän ihanuuksia lapset on isille tehneet..? Itse keksin miehelle kivan lahjapaketin, siitä lisää isänpäivän jälkeen ainakin Instagramin puolella.
Meidän perheelle kuuluu siis hyvää, arki rullaa ja kodin remontti on kokoajan ainakin mielessä. Ihan superihanaa saada pikkuhiljaa meidän kodista omannäköinen ja toimiva, vaikka tottakai 40-vuotta vanhassa talossa onkin kokoajan korjattavaa ja laitettavaa, johon rahaa uppoaa mukavasti, mutta silti tämä on kaikki sen arvoista. Ehkä jo viikon päästä saan teille uusia kuvia remontin etenemisestä !

Tänään on Tobiaksen nimipäivä, jota juhlistetaan illalla kakkua syöden. Lahjan poika sai jo viikko sitten. Kohta viedään poika päiväkotiin ja me tytöt suunnattaan Liljahin 1,5-vuotisneuvolaan. Mukavaa torstaita !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...