maanantai 2. lokakuuta 2017

Välikausi

Ihanaa kun syksy on alkanut oikein kunnolla. Vaikka vihaankin syksyä niin on nuo värit vaan jotain todella kaunista. Nyt viimeistään pitää kaivaa lasten välikausivaatteet esiin, kun ilmatkin on alkanut viilenemään.
Meillä on kaikki lasten välikausikamppeet hankittuna ja melkein kaikki ostettiinkin jo keväällä. Ainoastaan Liljalle jouduttiin ostamaan pienempi haalari ja sekin löytyi onneksi käytettynä.

Valmiina meillä siis oli Jonathanin 92cm haalari, mutta todettiin se vielä ihan liian isoksi, joten ostettiin käytettynä Ticket to heavenin 86cm haalari. Tämäkin on vielä liian iso, mutta meneepähän ainakin koko syksyn.
Lisäksi uutena on rusettipipo, jonka voitin erään blogin arvonnasta. Samoin voitin Noshin pipon ja huivin eräältä edustajalta, nekin otetaan Liljalle käyttöön.
Keväällä ostin lapsille tuubihuivit, ne menee molemmille edelleen. Tobiaksella on monia pipoja, jotka myös mahtuu vielä päähän. Parit hanskat ostin muutamia viikkoja sitten molemmille lapsille, joten asusteetkin on valmiina. Lisäksi tietysti kuravaatteet ja saappaat on molemmilla lapsilla päiväkodissa, saa nähdä milloin Liljalle pitää uudet saappaat hankkia.
Onneksi Tobias on jo sen ikäinen ettei ihan kokoajan kasva vaatteistaan ulos. Viime kevään kengätkin mahtuu vielä ja seuraavaksi ostetaan molemmille sitten talveen Kuomat, toivotaan että niillä pärjätään sitten ensi kevääseen saakka.
Toppavaatteetkin on jo valmiina molemmilla, onneksi olen ennakoinut ja ostanut edullisesti jo kesällä. Tobiaksen talvihaalari ei välttämättä mahdu koko talvea, mutta joulun jälkeen saa sitten aleista varmasti jonkun mieluisan haalarin.

Onko teidän lasten välikausipukeutuminen kunnossa ?

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...