keskiviikko 9. elokuuta 2017

Oikea lapsiluku

Onko sellaista edes? Mistä tietää mikä on juuri se oikea lapsiluku?

Itse en ole Tobiaksen enkä Liljankaan kohdalla ajatellut että lapsilukumme olisi täynnä. Jotenkin minusta ja miehestä tuntuu että kolme on oikea luku. Mutta en silti sano että se olisi ihan varmasti se meidän luku. Voihan olla ettei ikinä saada enää lapsia, tai ettei vuoden päästä enää halutakaan lähteä vauvarumbaan.
Minä uskon siihen, että sen sitten tuntee milloin perhe on kokonainen, tai ainakin toivon että me huomaamme sen. Tai ehkä järki ja asunnon koko määrittää sitten lopulta meidän lapsiluvun.
Mehän tietysti ollaan vielä nuoria, mutta molemmat toivotaan että kaikki lapset olisi tehty ennen kuin ollaan 30-vuotiaita.
Miehellä on kaksi sisarusta ja minulla neljä, joten ollaan molemmat suht "isoista" perheistä. Toivon omille lapsille myös sitä, että on varaa valita sisaruksista kenen kanssa leikkii milloinkin. Lisäksi aikuisena on sitten kivampi kun on sisaruksia tukena ja heidän lapsista kun tulee serkuksia, niin on ainakin hurjasti leikkikavereita. Meidänkin lapsilla on tällä hetkellä viisi serkkua ja hurja määrä pikkuserkkuja päälle.
Uskon todella, että sisarukset on rikkaus ja toivon, että meillekin vielä yksi lapsi suodaan. Ainakin sen tiedän, että yksi lapsi ei olisi meille sopinut, paitsi pakosta tietysti. Meidän oikea lapsiluku on siis tällä hetkellä kolme, mutta sehän voi vielä muuttua kumpaan suuntaan tahansa.

Mutta kertokaahan muut, mikä on teidän perheen lapsiluku ? Miten olette siihen päätyneet ?

Tiia

2 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä on vain yksi. Toinen tulee jos on tullakseen. Olen yhdestäkin lapsesta jo tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Tietysti jokainen lapsi on tärkeä ja siitä ollaan tyytyväisiä. Itse yhden keskenmenon ja lähes vuoden yrittämisen jälkeen osaan olla kiitollinen näistä kahdestakin lapsesta :) Ja tiedostan sen, ettei kolmatta välttämättä ikinä tule ja sekin on ihan ok minulle :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...