sunnuntai 20. elokuuta 2017

Kesän jatkoa

Olen lasten kanssa lähdössä keskiviikkoaamuna ajelemaan mökille. Ajattelin vielä tälle kesälle viedä lapset sinne kerran, kun keittiöremontin vuoksi jo suunniteltu matka ei toteutunutkaan.
Otin tosiaan lapsille muutaman vapaapäivän päikystä, niin saadaan lauantaihin asti mökkeillä rauhassa. Tosin tällä hetkellä sinne luvataan kaatosateita, mutta ei voi mitään, me lähdetään nyt kuitenkin kun niin on kerran sovittu. Tobias on reissusta jo ihan innoissaan, odottaa kovin että näkee mummon ja isomummon.
Meillä siis valmistaudutaan nämä pari päivää pakkaamalla. Ja yritän tsempata itseni viiden tunnin automatkaan. Toivottavasti menee yhtä hyvin kun on ennenkin mennyt.
Mökkireissun jälkeen ensi viikonloppuna onkin kummipoikani synttärit ja jossain kuukauden päässä häämöttää meidän kummitytön ristiäiset :) Suostuttiin tuossa parisen viikkoa sitten serkkuni tyttövauvalle kummeiksi, joten saadaan jo toinen yhteinen kummilapsi miehen kanssa. Käytiin viime viikonloppuna häntä jo katsomassakin ja voi luoja kuinka vauvat onkaan pieniä ! :)
Me yritetään venyttää siis vielä hieman kesää mökkeilemällä ja joku viikonloppu tehdään vielä retki Korkeasaareen. Kodin remonttiakin pitäisi suunnitella eteenpäin, mutta edetään ennemmin hitaasti miettien, kun kiireellä.
Me käytiin tänään ulkoilemassa ja samalla poimittiin mustikoita, mitä olikin ihan hurjat määrät. Lisäksi napsittiin paljon kuvia, Liljah nukkui päikkärit vaunuissa ja Tobias sai potkupyöräiltyä :) Nyt odotetaan Frozen-elokuvan alkua. Palailen blogin pariin meidän mökkireissun jälkeen. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa uutta viikkoa !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...