maanantai 14. elokuuta 2017

Ihana(ise)t

Kaupallinen yhteistyö Ihanaiset.fi

Selailin tuossa kesän alussa erilaisia verkkokauppoja ja törmäsin yhteen aivan ihanaan kauppaan, mistä löytyi vaikka mitä kivaa lapsille ja sisustukseen. Pääsinkin tekemään yhteistyötä yrityksen kanssa ja sain valita heidän valikoimastaan muutamia ihania juttuja meille.
Sisustamiseen valitsin kaksi pöllö-tyynyä, toisen valkoisena ja toisen mustana. Nämä oli vaan niin suloiset ja meidän kotiin sopivat. Tällä hetkellä tyynyt on neidin sängyllä, vähän suojaamassa toisen pään kolauttelulta. Mutta nämä sopii meillä olohuoneeseen ja lastenkin huoneisiin, joten varmasti tyynyjen paikkoja hieman vaihdellaan.
Lisäksi meidän makuuhuone oikein huusi nättiä pyykkikoria, koska allekirjoittanut heittelee liian usein likaisia vaatteita lattialle kasaan. Valitsin meille harmaan, kankaisen pyykkikorin ja se sopii kivasti meidän makkariin. Ja kaiken lisäksi ajaa asiansa, heitän nykyään aina likapyykit suoraan koriin, enkä enää lattialle. Korin avulla pyykit myös kulkeutuu helpommin kylppäriin.
Ihanaa kun sai hieman uutta ilmettä taas kotiin, vaikka onkin pieniä juttuja, mutta silti niin tärkeitä. Näiden kotijuttujen lisäksi sain myös Liljalle pari vaatetta. PikkuMyy-bodyn (tätä ei ole enää varastossa, mutta samaa kuosia löytyy vielä tunikasta ja t-paidasta) ja Valas-tunikan.

Body on meille sopiva juuri tällä hetkellä ja menee varmasti vielä puoli vuotta, tunika on kokoa 92 ja se on vielä hieman iso, mutta onneksi käytettävissä jo mekkona. Tuossa tunikassa on muuten aivan ihanana yksityiskohtana tuo tasku.
Vaatteet on Martinex-merkkisiä ja siis kotimaisia. Tuo body sopii muuten meidän neidille täydellisesti, sellainen PikkuMyy hän on itsekin :) Tuotteet muuten tuli nopeasti ja mukana oli kiva pieni ylläri, joka maistuikin hyvältä.
Yhteistyössä
Ihanaiset.fi
Ihanaiset.fi Facebookissa
Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...