torstai 20. heinäkuuta 2017

Keittiöremontti on alkanut

Meidän keittiöremontti alkoi maanantaina ja onkin edennyt todella nopeasti. Mies auttoi timpuria koko maanantaipäivän ja he saikin keittiön purettua kokonaan silloin.
Kaikki vanhat kaapit, altaat, hanat, lattiat yms. heitettiin roskalavalle. Myös kaikki kodinkoneet lähti vaihtoon. Lisäksi keittiöstä purettiin pari pientä seinän palaa, joka tarkoittaa tietysti, että vanha ruokakomero on nyt tipotiessään.
Keittiö näyttää jo nyt avaralta ja voin vain kuvitella mitä uusi lattia, maalatut seinät, uudet kaapistot, välitilat ja kodinkoneet tekee meidän kodin sydämen ilmeelle :)
Maanantai-iltana käytiin myös tilaamassa lattialaatat ja ostettiin kaikki muu laatoitukseen tarvittava tavara. Tiistaina mies jatkoi työmiehen kanssa seinien tasoitusta ja korjailua. Keskiviikkona lähdettiin miehen kanssa suunnittelemaan keittiö ja saatiin samalla keittiökaapit yms. mukaamme.
Ja keittiöstä on muuten tulossa ihana ! Täysin meidän tyylinen, hillitty ja aikaa sekä katsetta kestävä. Nämä valinnat näette sitten vasta valmiissa keittiössä :)
Keskiviikkoiltana lattia laatoitettiin ja oli se vaan täydellinen valinta. Tänään laattoihin laitettiin saumat ja mies aloitti maalaushommat. Tässä nyt pieni katsaus meidän remonttiin, seuraavalla kerralla näettekin sitten valmiin keittiön :) Instagramista näette reaaliajassa kuvia meidän rempasta.

Tiia

4 kommenttia:

 1. Aah, muistan tunteen viime kesältä, jolloin meidän keittiö rempattiin. Olin jo niin kyllästynyt vanhaan, jossa ovet repsottivat ja pintoja ei saanut puhtaaksi. Uusi keittiö on ihana juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, me ollaan asuttu tässä 3,5 vuotta ja jouduttu kestämään vanhoja kaappeja, nyt vihdoin saadaan uutta ilmettä :)

   Poista
 2. Teidän talohan taisi olla 70-80- luvulla rakennettu. Oletteko huomioineet asbestin, purkaessanne alkuperäiskunnossa olleita rakenteita? Asiaanperehtymätön remppaaja saa nimittäin aikaiseksi todella suuren terveyshaitan repiessään esim. asbestimuovimaton ilman asbestipurkajia ja huoneen eristämistä. Tämä ei ollut sitten piikittelyä, vaan huomio joka tuli mieleen, kun ilmeisesti miehesi tekee suurimman osan remontista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Remonttimies hoiti purkamisen miehen kanssa ja kaikki huomioitiin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...