torstai 27. heinäkuuta 2017

Coolisti retroa

Kaupallinen yhteistyö CoolStuff

Sain vähänaikaa sitten superkivan yhteydenoton CoolStuff.fi nettikaupasta. Sain valita heidän laajasta valikoimasta minua miellyttävän tuotteen ja päädyin todella kivaan Retro kirjaintauluun*.
Tämä on samanlainen kuin kerrostalojen rappukäytävissä ja ihan superkätevä ja nätti sisustuselementti. Itse ajattelin siirrellä tätä lastenhuoneiden, olohuoneen ja keittiön välillä. Aluksi taulu oli minun työpöydälläni ja siinä oli lasten nimet ja syntymäajat. Siitä siirsin taulun meidän uusittuun keittiöön ja se sopii sinnekin täydellisesti.
Itse olen ainakin jo suunnitellut tätä seuraaviin synttärijuhliin menu-tauluksi. Lisäksi on kiva kirjoittaa jotain mukavia tervehdyksiä miehelle ja vieraille tähän.
CoolStuff:in verkkosivuilla on muuten vaikka mitä hauskoja juttuja. Esimerkiksi magneettinen keittiöliinateline, joka on meidänkin ostoslistalla seuraavaksi. Sivuilta löytyy myös paljon erilaisia uimapatjoja näin kesäaikaan. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa heidän sivut, siellä on oikeasti vaikka mitä hauskaa.

*tuote saatu

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...