sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Päiväristeilyllä

Herättiin lauantaiaamuna aikaisin ja lähdettiin ajamaan kohti Länsisatamaa. Lähdettiin päiväristeilylle Tallinnaan. Mentiin Tallink Megastarilla ja oltiin Tallinassa puolenpäivän aikaan.
Menomatkalla oleskeltiin hytissä, meillä oli ikkunallinen hytti niin lapsilla oli paljon ihmeteltävää. Kierrettiin pikaisesti myös kaupat, mutta ei ostettu oikeastaan mitään, koska tavarat olisi pitänyt raahata maihin.
Tallinnassa käveltiin ensin SadaMarket:iin, jossa kierrettiin vain alakerta. Mukaan tarttui itselleni taas yksi feikkilaukku, Tobiakselle hänen haluama kissalaukku ja Liljahille huppari. Lyhyen ostosreissun jälkeen käveltiin takaisinpäin ja otettiin kuvia matkalla. Mies kävi SuperAlkossa hakemassa vähän lonkeroa ja viskiä. Nämä oli ainoat paikat missä Tallinnassa käytiin, ei jaksettu lähteä mihinkään pidemmälle, koska siellä oli todella kova ja kylmä tuuli.
Laivaa odotettiin terminaalissa kahvikupillisten äärellä. Aika kului kyllä ihan kivasti, vaikka meidän lapset onkin välillä hieman haastavia matkakavereita :) Seuraavalla kerralla ajateltiin kyllä viettää maissa enemmän aikaa ja käydä vanhassa kaupungissa ja Virussa ainakin.

Paluumatkalle lähdettiin klo: 16.30. Laivassa käytiin ensin buffetissa, mikä oli iso pettymys. Valinnanvaraa oli todella vähän ja kaikki sekin vähä oli pahaa. Ainoa hyvä juttu oli, että paikka oli ihan tyhjä ja jälkkärit maistui kaikille. Syömisen jälkeen suunnattiin shoppailemaan.
Itselleni ostin uuden Guessin lompakon, koska vanhasta hajosi vetoketju. Lisäksi ostin Lumenen cc-voidetta ja lasisen juomapullon. Tyttö sai oman hiusharjan, pinnejä, kaksi pehmolelua ja marakassit. Tobias sai kaksi pikkuautoa, pehmolelun ja karkkilaatikon. Lisäksi ostettiin tietysti paljon karkkia ja suklaata varastoon.
Loppumatka oleskeltiin taas ikkunallisessa hytissä. Liljah oli ensimmäistä kertaa laivalla ja hän tykkäsi kovin. Tobias oli toista kertaa ja hänkin oli edelleen oikein innoissaan. Kaikkein kivointa oli kuulemma kaikki :) Kotona oltiin joskus 19-20 aikaan. Meidän reissu oli todella onnistunut ja kiva. Toivottavasti ehditään Tallinnaan vielä uudelleen tänä kesänä, se on vaan niin kiva paikka.

Sellainen oli meidän ensimmäinen lomamatka tälle kesälle. Katsotaan mihin päädytään seuraavaksi :)

Tiia

2 kommenttia:

 1. Me tykätään myös kovin Tallinnasta!
  Ja yleensäkin Baltian maista. Olenkin nyt blogissani kirjoitellut meidän matkakokemuksia Baltian kierrokselta. Sitä tehdessä on noussut taas ajatus lähteä tienpäälle Baltiaan.

  Ehkä siis suuntaamme sinne kesälomareissulle. Me ei koskaan kauhean ajoissa tehdä näitä päätöksiä :D

  Ihanaa kesää teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin niitä lueskellut, harmi kun me ei päästä pitkälle reissulle noiden koirien takia, mutta ehkä vielä joskus :) Ihanaa kesää teillekin !<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...