torstai 8. kesäkuuta 2017

Lauantaina se tapahtuu

Meitä odottaa ihana ja samalla niin kamala lauantai. Liljah menee ensimmäistä kertaa yökylään.
Tosiaan viedään Liljah ja Tobias koeyökylään mummin ja papan luokse. Enää on meinaan vähän yli kuukausi siihen kun lapset joutuu olemaan kaksi yötä mummin luona kun me vanhemmat rentoudutaan Naantalissa.
Minä odotan kauhulla tuota lauantaita. Mielessä pyörii vaan se kuinka kaikki menee pieleen ja Liljah tyyliin huutaa koko päivän ja yön siellä. Ja jos näin käy niin suostuukohan mummi enää ottamaankaan noita lapsia kahdeksi yöksi :D Toisaalta olen kyllä luottavaisin mielin ja uskon, että meidän neiti pärjää, vaikka hän onkin aika äidintyttö. Ja tällä kertaahan me vanhemmat ollaan ihan lähellä, jos tarvitseekin hakea huutava lapsi kotiin.
Hyvillä mielin kuitenkin mennään kohti lauantaita. Ja toivotaan parasta, mutta pelätään kuitenkin pahinta. Me aiotaan miehen kanssa jokatapauksessa nauttia ihan täysillä kahdenkeskisestä ajasta, on sitä sitten tunti tai kokonainen vuorokausi. Käydään rauhassa kaupassa ja tietysti mies lupasi viedä ravintolaan syömään. Illalla voidaan sitten vaikka katsoa jokin leffa tai vaan nukkua hiljaisessa kodissa. Ja jos ei mitään muuta keksitä niin ulkona on laattojen kantelua ja pesemistä, joten eiköhän meillä jotain tekemistä ole :)

Tiia

4 kommenttia:

 1. Lapset osaa yllättää usein positiivisesti. Toivotaan, että yökyläily menee mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne yleensä osaa, mutta tosiaan toivotaan että menee hyvin :)

   Poista
 2. Pitääkä hyvä reissu! :) Toivotaan että lapsetkin viihtyy <3 Meillä myös tulossa vapaa lauantai miehen kanssa. Ripotellaan tuo meidän trio kahteen mummulaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Lapset viihtyi hyvin ja nyt päästään heinäkuussa viikonlopuksi Naantaliin :) Toivottavasti teilläkin oli kiva vapaa ! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...