sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Käytävällä

Käytiin lauantaina Ikeassa ostoksilla. Puhuin miehen ympäri, että haluan käytävälle työpöydän. Selailin Ikean sivuja melkein viikon ja pähkäilin, että mikä olisi juuri sopiva meidän tarpeisiin. Lopulta löysin tämän yksinkertaisen ja siron Micke-työpöydän. Me valittiin pöytä tietysti valkoisena ja tuo hieman yli metrin leveys oli juuri meidän työpöydän paikkaan täydellinen.
Pöydän lisäksi ostettiin tuollainen halpa perustuoli joka sopiikin oikein kivasti tuohon pöytään. Tuoli on kevyt ja siro, mutta ei silti liian halvan näköinen. Mies kokosi pöydän heti lauantai-iltana ja meidän tyttö oli innolla mukana kasauspuuhissa. Häntä kiinnostaa tuollaiset "miestentyöt" paljon enemmän kun Tobiasta.
Halusin pöydälle ehdottomasti myös pienen kukan ja sille ruukun. Eikös olekin suloinen ja kätevä pieni työ/bloggauspiste minulla? Itse olen ainakin todella tyytyväinen ja odotan rauhallisia bloggaushetkiä kahvikupin äärellä. Luulen kyllä, että niistä ei tule kovin rauhallisia koskaan :) Alla näette kuinka kamala tuo tila oli ennen.
Tuo peili on muuten sama vanha ruskea mikä tuossa kohdassa on aina roikkunut. Maalasin siihen kolme kerrosta valkoista kalustemaalia ja siitä tuli täydellinen ! Muut roinat siirtyi autotalliin odottamaan roskalavaa. Pikkuhiljaa sisustetaan ja remontoidaan talosta meidän näköinen, näitä muutoksia on siis luvassa lisääkin.

Tiia

4 kommenttia:

  1. Tuli tosi kivan näköinen! Tosin tälläinen kirppihaukka tykkää noista vanhoistakin kalusteita. Koita laittaa johonkin FB:n annetaan ryhmään, joku voisi vielä tarttea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä menee varmaan ukin tilalle säilöön ja talon vanhoille omistajille nuo, loput sitten suosiolla roskalavalle. Tietysti olisi kiva kierrättää, mutta se on liian hankalaa minulle :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...