sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Ihana äitienpäivä 2017

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille !
Minun päivä alkoi jo aamu kuudelta kun Tobias ja mies tuli herättämään. Liljah heräsi myös silloin omasta sängystään, kun olikin nukkunut koko yön heräämättä ! Liljah antoi äidille siis parhaimman lahjan, kokonaan nukutun yön klo: 21-6.
Mies oli laittanut aamupalan valmiiksi keittiöön, joten päästiin heti aamupalan kimppuun. Tobias oli päiväkodissa istuttanut jonkun kukan ihanaan itse koristelemaansa purkkiin. Lisäksi häneltä tuli kortti, johon oli kertonut, että äiti on kaunis, pullea, hyvä lukemaan satuja yms. :D Lasten suusta kuulee totuuden :)
Mieheltä sain kampaajakäynnin, jonka siis olen jo käyttänytkin. Lisäksi hän on luvannut kustantaa minulle kynnet, mutta ne otan vasta kesän jälkeen.
Aamupalan jälkeen katsottiin piirrettyjä, käytiin suihkussa ja lähdettiin isomummin luokse kahville. Siellä vierähtikin yli 3 tuntia. Lapset leikki ja söi kiltisti, nähtiin minun sisaruksia ja saatiin kakkua ja kahvia tietysti myös.
Ilta meillä meni vaan oleillessa ja kohta aletaan miehen kanssa katsomaan lätkää. Liljah jo nukkuu ja Tobiakselle luin juuri iltasadun. Minulle tämä päivä oli täydellinen, onhan minulla kaksi ihanaa lasta, ketkä ovat tehneet minusta äidin.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...