torstai 4. toukokuuta 2017

1v-kuvat

Saatiin vihdoin otettua meidän tytöstä 1-vuotiskuvat. Olen hokenut miehelle niistä jo kuukauden, mutta vasta nyt saatiin ne otettua.
Meillä on Tobiaksenkin 1-v kuvat otettu itse ja niin haluttiin tehdä nytkin. Meidän kodin tyyli ei muutenkaan ole mikään täydellinen ja siloiteltu, niin haluttiin ihan aidot, meidän tyyliset kuvat. Meidän sisustukseen ei edes sopisi mitkään lavastetut, liian näyttävät kuvat.
Minusta nuo lasten kuvat on juuri heidän tyylisiä, niistä näkyy heidän persoona ja samalla kuvat sopii meidän kodin seinälle. On myös kiva, että molempien kuvat on otettu kotona, ilman mitään ylimääräistä häslinkiä. Ja siis todellakin rakastan katsella ammattikuvaajien ottamia lapsikuvia, mutta ne ei vaan valitettavasti sovi meille.
Aseteltiin Liljahin kuvat Tobiaksen kuvien toiselle puolelle niin, että mahdolliselle kolmannelle lapselle saadaan kivasti kuvat pojan kuvien toiselle puolelle. Ainoa huono juttu kuvissa on nyt se, että vaikka molemmat on tilattu seepiana, niin nuo Liljahin kuvat on silti paljon vaaleammat ja Tobiaksen taas ruskeat. Mutta jotenkin ne kuitenkin sopii kivasti tuohon vierekkäin ja onhan nuo lapset tietysti erilaisia muutenkin, joten ehkä kuvatkin voi olla hieman erilaisia :)

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...