lauantai 29. huhtikuuta 2017

Vappuviikonloppu

Mites muiden vapun vietto on alkanut? Minä pääsin tänään viettämään hieman omaa aikaa kampaajalle, sain aika pikaisella aikataululla ajan ystävälleni joka on laitellut hiuksiani jo jonkin aikaa.

Lähdettiin aamulla koko perhe matkaan, mies heitti minut kampaamoon ja siitä muut jatkoi matkaa mummin luokse. Mies jätti lapset sinne hoitoon ja kun olin valmis niin hän tuli hakemaan minut ja maksamaan laskun, sain äitienpäivälahjan vähän etukäteen.
Kampaamokäynnin jälkeen suunnattiin ravintolaan syömään, juhlittiin vähän asuntokauppoja. Lopuksi saatiin vielä käydä ihan rauhassa kaupassa ja ostettiin lapsille vappupallot ylläriksi. Nyt kotona niillä onkin leikitty jatkuvasti, erityisesti Liljah oli niin onnessaan omasta pallosta. Hän konttailee pitkin lattiaa ja vetää palloa perässään.
Murut oli olleet todella kiltisti mummin kanssa, niin kuin aina. Ja me vanhemmat saatiin viettää erittäin tärkeää parisuhdeaikaa, ei edes pahemmin puhuttu lapsista vaan ihan kaikesta muusta, joten oli onnistunut reissu :)
Loppuviikonloppu meneekin rentoillen. Ei olla suunniteltu mitään etukäteen, mennään vähän ilman ja mielen mukaan. Ukin pitäisi kyllä joku päivä tulla vähän suunnittelemaan meidän pihan kunnostusta, mutta katsotaan miten hän ehtii paikalle.

Hauskaa vappua ! Ja pahoittelut hieman huonolaatuisista puhelinkuvista :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...