sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Vaaleanpunaiset 1v synttärit

Eilen meillä juhlittiin Liljahin ensimmäisiä syntymäpäiviä. Juhlat onnistui todella hyvin ja vähällä stressillä. Tosin ensimmäisten vieraiden saapuessa omat hiukseni oli vielä suihkun jäljiltä kuivumassa ja päivänsankari oli päiväunillaan.
Vieraita alkoi saapumaan hieman ennen puoltapäivää ja viimeiset vieraat taisi lähteä vasta 6 jälkeen. Liljah nukkui yhdessä vaiheessa juhliaan lyhyet päiväunet uudelleen, oli niin väsynyt leikeistä ja hulinasta.
Tarjottavat riitti hyvin ja maistui vieraille. Kakku tuli valmiina ja se olikin todella kaunis ja herkullinen ! Muut tarjottavat tehtiin itse ja tarjolla oli siis kinkkupiirakkaa, parsakaalipiirakkaa, nakkipiiloja, karjalanpiirakoita ja munavoita ja mokkapaloja. Sipsejä, karkkeja, keksejä ja pientä naposteltavaa (nakkeja, lihapullia, juustoa, viinirypäleitä) oli myös tarjolla.
Meidän koti oli taas täynnä hulinaa ja puheensorinaa, sukulaisia, mummeja ja kummeja. Oli kiva nähdä kaikkia samalla kertaa, vaikka osa kutsutuista ei päässytkään paikalle.
Liljah sai aivan ihania lahjoja, niistä kirjoittelen toisella kertaa. Suuri kiitos kuitenkin jo kaikille ihanista lahjoista ! Juhlat onnistui hyvin, vieraat viihtyi, lapset leikki kiltisti keskenään yms. Meidän tyttären ensimmäiset synttärijuhlat oli tiivistettynä erittäin onnistuneet ja ihanat.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...