lauantai 8. huhtikuuta 2017

Normipäiviä

Tähän väliin voisin tulla höpöttelemään ihan vaan meidän perheen kuulumisia. Viime viikonloppuisista synttäreistä on selvitty ja suurin osa ylijääneistä tarjottavistakin on syöty. Muutamat mokkapalat heitin pakkaseen ja sieltä sitten napsitaan kun tekee mieli herkkuja.
Viikko menikin taas nopeasti ohi, vaikkei mitään erityistä edes tehty. Pyöritettiin vaan perus arkea, tehtiin töitä yms. Saatiin sentään sovittua asuntokaupan ajankohta, pari viikkoa enää... :)

Eilen illalla katsottiin miehen kanssa elokuvaa, mikä on nykyään aika harvinaista, koska minä menen nukkumaan viikonloppuisinkin kahdeksalta. Eilen jaksoin kuitenkin valvoa yli kymmeneen ja tänään onkin väsyttänyt enemmän kuin yleensä.
Aamupäivällä käytiin viemässä miehelle lahjaksi ostamani rannekoru lyhennettäväksi. Ostin hänelle Kalevalan Pitkos rannekorun, mihin kaiverrettiin minun ja miehen kihla- ja hääpäivät ja lasten syntymäpäivät. Yksi laatta jäi vielä tyhjäksikin, ehkä hieman vihjailevasti... :) Mutta mies tykkäsi lahjasta kovasti ja saatiin lasten kanssa hänet yllätettyä syntymäpäivänä.
Ollaan tänään myös ehditty käymään ravintolassa lounaalla ja ruokakaupassakin. Jouduin ostamaan itselleni uuden Iittalan Taika-mukin, koska tiputin edellisen lattialle.. Hups !
Huomenna kyläillään ehkä mummin ja papan luona ja kokataan hampurilaisia. Yritetään taas pitää vähän rauhallisempia viikonloppuja, kun viime viikonloppu meni Liljan juhliin ja parin viikon päästä on Lapsimessut. Onneksi ensi viikonloppuna on pääsiäinen niin saadaan koko porukka vaan lepäillä ja ladata akkuja.

Mutta nyt oikein ihanaa viikonlopun jatkoa !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...