keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Musko Design

Törmäsin blogikirppiksellä itselleni täysin tuntemattomaan yritykseen, Musko Design:iin, joka valmistaa mm. lapsille tossuja tilauksesta. Kurkin silloin heidän pöytää pariin otteeseen ja ostin lopulta Liljalle sieltä vaaleanpunaisen huivin. Yritys jäi kuitenkin mieleeni ja kotona selasinkin yrityksen verkkosivuja läpi ja pääsin tekemään yhteistyötä yrityksen kanssa.
Musko Design on lasten ja aikuisten asusteita valmistava yritys, joka on perustettu syksyllä 2013. Kaikki heidän tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Heidän ideat syntyvät rakkaudesta väreihin ja kankaisiin.

Muskon verkkosivuilta tosiaan pystyy tilaamaan juuri sellaiset tossut kuin haluaa. Tossuja saa varrella tai ilman, kokoja löytyy lapsille ja aikuisille ja kangasvaihtoehtojakin on runsaasti. Tästä linkistä pääset kurkkimaan kuinka helppoa tossujen tilaaminen on. Pienellä vaivalla ja kohtuullisella maksulla saa uniikit ja kotimaassa valmistetut tossut.
Me saimme yhteistyön merkeissä valita Liljalle omat tossut, tulevaa päiväkodin aloitusta varten. Päädyimme lyhytvartisiin, harmaa-vaaleanpunapilkullisiin tossuihin. Meidän tossut on kokoa 22-23 ja niissä on tällä hetkellä sentin verran tilaa, joten uskon ja toivon, että ne on juuri passelit kesän jälkeen.
Tossujen lisäksi tilasin alennuksella Tobiakselle harmaan tuubihuivin, nyt on pojalla ja tytöllä samisteluhuivit. Nuo tuubihuivit on muuten ihania ! Ollaan blogikirppikseltä asti käytetty Liljalla tuota huivia ja se peittää kaulan hyvin, mutta mahtuu silti pään yli helposti.
Suosittelen ehdottomasti Muskoa, jos teiltä puuttuu vielä päiväkotitossut ! Lisäksi heidän valikoimissaan on mm. hattuja, pantoja ja erilaisia ja eri kokoisia pussukoita. Useat tuotteet on tällä hetkellä myös alennuksessa, joten kannattaa käydä kurkkimassa :)

Yhteistyössä

Musko Design
Musko Design Facebookissa

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...