maanantai 27. maaliskuuta 2017

Synttäriviikko

Heippa ja ihanaa alkanutta viikkoa !

Meille tämä viikko tulee olemaan aika kiireinen ja juhlantäyteinen. Torstaina pojalla on 4v-lääkäri ja hän haluaa välttämättä lääkärin jälkeen vielä päiväkotiin, joka tarkoittaa ylimääräistä ajelua. Olin ajatellut, että saisin sinä päivänä leivottua vähän tarjottavia juhliin, mutta se ei onnistu yksin tytön kanssa. Tobias olisi voinut nimittäin leikittää Liljaa, jolloin Liljah viihtyy paremmin ja äiti saisi rauhassa leipoa. Mutta pakko yrittää siis jättää leipominen iltaan.
Lisäksi joku päivä pitää käydä ostamassa loput tarvikkeet juhliin. Perjantaina on sitten kakun ja kukkien nouto, samana päivänä on vielä miehen syntymäpäivätkin. Pitäisiköhän hänellekin jotain kehittää...? Eipä kai, eiköhän kaikki unohda miehen synttärit, kun Liljan juhlat on ihan siinä lähellä :)
Lauantaina sitten juhlitaan ihan koko päivä, kutsuun on merkitty, että juhlat alkaa klo: 12 ja kestää niin kauan kun vieraat vaan viihtyy :) Toivottavasti Liljah olisi nyt omissa juhlissaan vähän enemmän oma itsensä kun Tobiaksen synttäreillä helmikuussa. Silloin tyttö oli lähes koko päivän äidin sylissä, en tiedä mikä kauhu hänelle tuli kun oli niin paljon vieraita.
Saattaa tämän viikon postaukset jäädä aika minimiin, mutta palailen ainakin viikon päästä juhlapostauksen kanssa.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...