lauantai 4. maaliskuuta 2017

Ensimmäisten synttäreiden suunnittelua

Liljahin ensimmäisiä synttäreitä juhlitaan aprillipäivänä. Järjestelyt on jo kovassa vauhdissa, kutsut on askarreltu ja lähetetty, kakku on tilattu ja juhlavaatteitakin on mietitty. Ajattelin kokeilla Liljalle hänen joululahjaksi saamaansa mekkoa ja siihen ehkä vaaleanpunainen villatakki päälle. Asu nyt tietysti ehtii vaihtumaan vielä monta kertaa kuukauden aikana, mutta jotain ihanan tyttömäistä on tulossa kuitenkin, se on varmaa.
Kakusta tulee vaaleanpunainen kermakakku mansikkatäytteellä. Siihen saattaa tulla vielä jotain muutoksia, koska annoin taas kerran aika vapaat kädet leipomolle. Tälläkin kertaa kakku siis tulee samasta paikasta kun aina ennenkin.
Lautaset, mukit ja pillit olen tilannut Juhlamaailmasta ja valittiin oikein överivaaleanpunaista. Pitäähän neidin ensimmäisten synttäreiden olla vaaleanpunaiset :) Pinkit pöytäliinat meiltä jäi Liljahin ristiäisistä, joten niitä hyödynnetään tulevissa juhlissa ainakin jollain tavalla. Ehkä etsin vielä jostain ilmapalloja, muuta ei kai tarvita.
Tarjottavana meillä on samat perusjutut mitä oli Tobiaksenkin juhlissa. Kinkkupiirakkaa, parsakaalipiirakkaa, karjalanpiirakoita ja munavoita ja nakkipiiloja. Makeana täytekakku, mokkapalat, keksit ja karkit. Yritän taas mennä mahdollisimman helpolla, ettei tule liikaa stressiä.

Aivan ihanaa päästä välillä viettämään tyttömäisiä juhlia, vaikka olihan ristiäisetkin jo aika pinkit. Mutta ehkä hieman kyllästyttää autot, Batmanit ja Turtlesit. Ehkä ensi vuonna on sitten jo näiden poikien juttujen lisäksi vaikka prinsessoja :)

Eiköhän näillä päästä eteenpäin. Juhlista kirjoitan tietysti sitten huhtikuussa lisää, mutta tässä hieman osviittaa tulevasta.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...