torstai 9. maaliskuuta 2017

Blogikirppis ja pienet shoppailut 19.3.2017

Espoossa Kauppa&Galleria Tallissa järjestetään sunnuntaina 19.3 Blogikirppis ja pienet shoppailut-tapahtuma. Tapahtuma alkaa klo: 11 ja päättyy klo: 16. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja paikka on lapsiystävällinen, siellä on hoitopöytä, kahvila (jossa mikro), syöttötuoleja ja leikkihuone.
Minut löytää tapahtumasta kirppispöydän takaa myymästä meidän pieniä lastenvaatteita. Pöydästäni löytyy mm. 50-74 koossa vauvojen ihanuuksia ja 86-104 koossa pojan vaatetta. Pojan merkkivaatteitakin löytyy viidellä ja kymmenellä eurolla, mm. Gugguu, Mini Rodini yms. Pari tyttövauvankin merkkivaatetta on.

Yritän myös kerätä hieman leluja mukaani. Pojan takkeja, asusteita ja kenkiä löytyy myös. Lisänä Söpön imetyssuoja, Mamas&Papas mobile, EzPz-ruokailualusta yms. Kaikissa todella kohtuulliset, jopa erittäin halvat hinnat. Tarkoituksena on kuitenkin päästä ylimääräisistä tavaroista eroon. Kannattaa myös tinkiä ja neuvotella hinnoista ;)

Tervetuloa siis kaikki sunnuntaina 19.3 klo: 11-16 Kauppa&Galleria Talliin, osoitteeseen Finnoontie 3, Espoo ! Minua saa tulla moikkaamaan ja tietty saatte myös tulla shoppailemaan meidän kirppispöytään !

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset täältä.

Kiitos Mammalandia ja ByPinja tästä ihanasta mahdollisuudesta !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...