torstai 16. maaliskuuta 2017

Aurinkoa ja kuulumiset

Aivan ihanaa kun aurinko on taas näyttäytynyt oikein kunnolla ! Odotan niin innolla, että täällä landella hiekkatietkin sulaa ja kuivuu, että pääsee kunnon vaunulenkeille. Olisipa jo oikea kevät !
Ainoa huono puoli auringonpaisteessa on se, kun meidän prinsessa ei meinaa suostua pitämään aurinkolaseja päässään. Jos neiti nukkuu autossa niin lasit on kyllä ok, mutta jos ollaan hereillä niin hän repii lasit päästä. Ehkä tässä kevään aikana neiti tottuu aurinkolaseihin, ainakin näin toivon.
Meillä päivät ja viikot kuluu hurjaa vauhtia eteenpäin ja ei ole oikein ehtinyt tapahtumaan mitään kirjoittamisen arvoista edes. Myytiin me tuossa meidän manduca ja turvakaukalo + telakka pois, saatiin edes hieman lisää säilytystilaa. Lisäksi minä olen koonnut kirppistavarat kasaan ja toivotaan, että saisin ainakin puolet niistä myytyä blogikirppiksellä (klik). Ruokakaupassa huomattiin muuten pääsiäisherkutkin jo, joten pakko oli ekat (ja toivottavasti vikat) ostaa :)
Tobias on käynyt päiväkodissa ja me ollaan Liljahin kanssa tehty töitä. Ihan perusarkea siis. Viikonloppuna on se kirppis ja sitä seuraavana perjantaina menenkin tuhlaamaan kirppisvoitot Nosh-kutsuille serkkuni luokse. Ja siitä enää viikko niin on meidän rakkaan prinsessan synttärit !
Ja tuosta meidän prinsessasta puheenollen, hän on löytänyt kielensä ja pelleilee sillä kokoajan :D Lisäksi karhukävely on nyt in ! Samoin kävely tuettuna, eli äidin käsistä kiinni ja matkaan, ja äidin selkä kiittää :)
Tämän ihanuuden lisäksi viime päivät on olleet myös aika vaikeita, Liljah huutaa nimittäin lähes kokoajan ! Sellaista ihme kiukkua ja kitinää, välillä ihan suoraa huutoakin, olisiko siis nyt ne hampaat tulossa vai mikähän oikein on..? Toivotaan, että tämä "vaihe" menee äkkiä ohi ja saadaan meidän aurinkoinen hymytyttö takaisin.

Tiia

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...