torstai 2. maaliskuuta 2017

Äidin pieni rentoutushetki

Pääsin testaamaan Boreamed Oy:n tuotteita ja valitsin heidän valikoimastaan jalkakylpysuolan, jalkaraspin, jalkavoiteen, käsivoiteen ja erilaisia saippuoita. Tämä Boreas-sarja on itselleni tuttu lapsuudestani, tuota jalkavoidetta oli aina mummolassa. Ja kun avasin oman tuubin, niin se tuoksu, se oli todella nostalginen ja toi lapsuuden mieleeni.

Boreamed Oy on pieni perheyritys, joka valmistaa ihonhoitotuotteita. He aloittivat vahvaa perinnettä jatkaen vuonna 2009 valmistamaan jalkavoidetta. Muut tuotteet he ovat suunnitelleet ja kehittäneet yhteistyössä kylmähoitotuotteita ja kosmetiikkaa valmistavien yritysten kanssa. Heidän Boreas-jalkavoide on kehitetty jo vuonna 1946 ja se on säilynyt suunnilleen samanlaisena kokoajan. Kaikki Boreas-sarjan tuotteet valmistetaan muuten Suomessa !
Jalkakylpysuolaa sain testata rauhallisissa merkeissä ja se olikin ihanan rentouttavaa vain istua hetki ja liottaa jalkoja vedessä. Kylpy teki jalat pehmeiksi ja raikkaiksi. Jalkakylvyn jälkeen käytin vielä jalkavoidetta, joka tuoksui hyvältä, levittyi hyvin ja kuivui erittäin nopeasti. Näin talven keskellä unohtaa kyllä ihan täysin hoitaa jalkojaan, joten näiden tuotteiden testailu teki omille jaloilleni ainakin todella hyvää. Koko talven sukissa ja kengissä hionneet jalat oli kyllä kunnon jalkakylvyn ja rasvauksen tarpeessa.
Itse suihkuttelin ensin jalat, sen jälkeen laitoin kylpysuolan veteen ja liottelin jalkoja noin 10 minuuttia. Kylvyn jälkeen käytin hohkakiveä pahimpiin kovettumiin. Tämän jälkeen vielä suihkuttelin jalat ja levitin jalkavoiteen.
Käsivoidetta testasin ensimmäistä kertaa ja aika hyvältä vaikutti. Talvi tekee käsistäni aina ihan kamalat; kuivat, kutisevat, kirvelevät, punoittavat ja välillä ihan verisetkin. Tämä Boreas käsivoide imeytyi todella nopeasti eikä jättänyt käsiä tahmeiksi. Silti se oli tarpeeksi kosteuttava, vaikka ei näihin minun käsiin, silloin kun ne on pahimmillaan, niin auta kunnolla mikään.
Tämän kotimaisen sarjan lisäksi sain testata myös Italialaista Nesti Dante- nestesaippuaa. Sarjan saippuat on valmistettu luonnon raaka-aineista ja eteerisistä öljyistä ja ne ovat oliiviöljypohjaisia. Meille tuli kaksi nestesaippuaa ja palasaippua, joissa kaikissa on aivan ihanat tuoksut ja nätit pakkauksetkin.
Boreamedin verkkosivuilta pääset katsomaan heidän kaikki tuotteensa. Heidän valikoimiinsa kuuluu näiden tuotteiden lisäksi mm. kipuvoidetta ja kylmägeeliä. Noita saippuoitakin on todella laaja valikoima. Kannattaa kurkata, jos kiinnostuit.

Yhteistyössä

Mammalandia
Mammalandia Facebookissa
Boreamed Oy

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...