tiistai 7. maaliskuuta 2017

7.3

Tämä päivä on meille tärkeä, todella tärkeä. Aloimme mieheni kanssa seurustelemaan tänä päivänä, vuonna 2009. Tai oikeastaan mies tuli silloin minun luokse yökylään. Olimme sitä ennen vain nähneet erittäin harvoin ja jutelleet mesessä.
Etenimme siis aika nopeasti ja sen päivän jälkeen mies oikeastaan jo asui minun luona. Samana päivänä vuotta myöhemmin menimme kihloihin.
Tänään 7.3.2017 olemme siis olleet yhdessä 8 vuotta ja kihloissa olemme olleet 7 vuotta. Meillä on ollut yhteiset koiratkin jo 7- ja 6-vuotta. Lisäksi meillä on tietysti nämä kaksi ihanaa lasta. Tämän lisäksi olemme tietysti jo naimisissakin ja ihan pian omistamme myös yhteisen asunnon.
Juhlittiin tätä meidän vuosipäivää jo eilen, koska mies on tänään keikalla. Ostettiin siis kakkua ja kukkia, mitään lahjoja ei hommattu. Säästetään edelleen sinne Naantaliin :)
Rakkaus<3

Tiia

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea yhteisistä vuosista! :) Me ollaan vähän huonoja juhlimaan, mutta syksyllä ollaan oltu 15 vuotta yhdessä niin ehkä pitäisi keksiä jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Oho, todellakin teidän pitää jotain keksiä ! Mekään ei pahemmin juhlita, ostetaan yleensä kakkua ja ehkä jotain pientä lahjaa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...