torstai 9. helmikuuta 2017

Välikausikengät pojalle

PikkuJalat-yhteistyön yhteydessä tilasin myös pojalle uudet kengät heidän valikoimastaan. Päädyttiin pitkän harkinnan jälkeen näihin poikien vedenpitäviin lenkkareihin*. Kengät on Geox-merkkiset ja niissä on tekninen tekstiilivuori, jolla on hyvä lämmöneristysominaisuus.
Lenkkareissa on myös tarrakiinnitys, joten 4-vuotiaan on helppo itse saada kengät jalkaan ja pois jalasta. Kengän pohja on hengittävä ja lämpösisäpohjallisen saa irti. Kengät on siis loistavat välikauteen ja menee vielä alku- ja loppukesästäkin hyvin jalassa.
Pojan jalka onkin kasvanut ihan hurjasti, tosin onneksi jalan kasvu on hidastunut tässä vuoden kuluessa. Tällä hetkellä meillä on käytössä kokoa 29-30, nämä meidän uudet kengät on kokoa 30. Tämän ikäisillä onkin jo hyvä panostaa laatuun, koska jalka ei kasva niin nopeasti. Nämä kengät menee meillä varmaan vielä ensi vuonnakin.
Me mitattiin pojan jalka samalla tekniikalla kun Liljankin jalka (linkki ihan postauksen alussa). PikkuJalat-verkkokaupassa on muuten edelleen todella hyvät alennukset, kannattaa käydä kurkkaamassa koko alevalikoina täältä. Nämä meidänkin kengät on siellä alennuksessa.

*Kengistä saatu alennusta


Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...