tiistai 28. helmikuuta 2017

Uusi tapa liikkua

Meidän Liljah oppi vihdoin konttaamaan, lähes 11kk iässä. Tosin tällä tyylillä ei liikuta kokoajan, vain välillä. Edelleen pääasiallinen liikkumatapa on ryömintä, se sama vanha tyyli, mikä neidillä on ollut jo monta kuukautta. Mutta mitäpä sitä hyväksi todettua tapaa muuttamaan :)
Konttaamisen lisäksi neidiltä alkaa luonnistumaan myös tukea vasten kävely. Tosin vielä ollaan aika etukenossa ja erittäin hitaita, mutta edistystä kuitenkin tapahtuu. Luulen kyllä, että Liljah ei todellakaan kävele 11kk iässä, niin kuin isoveljensä. Aika hoppu tulisi ! Uskon, että meillä kävellään vasta sitten keväällä, yli 1-vuotiaana. Mutta toisaalta eihän sitä koskaan tiedä, edistystä voi tapahtua nopeastikin. Odotetaan siis ihan rauhassa, kiirettä ei ole.
Mutta on se vaan aina ihana nähdä kuinka lapset kasvaa ja oppii uutta. Samalla tietysti hirvittää ajan kuluminen, enää meillä ei ole pikkuvauvaa, vaan ihan vaan vauva tai oikeastaan kohta jo taapero. Kerron varmaan Liljan kuulumisia vielä kun muutaman päivän päästä tulee tuo 11kk täyteen, tämä oli nyt vaan tällainen ilmoitus meidän neidin uudesta taidosta :)

Erittäin lyhyt videokin löytyy Instagramista @askeleitatiia

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...