maanantai 27. helmikuuta 2017

Uusi pehmeämpi matto

Me haettiin pari viikkoa sitten postista uusi matto Liljan huoneeseen. Olen varmaan täälläkin valittanut, kuinka vanha iso tähtimatto oli todella kova ja epämukava. Nyt meille tuli sitten täysin tuon kovan maton vastakohta, nimittäin ihanan pehmeä uusi matto.
Maton tilasin Kärkkäisiltä, koska en meinannut mistään löytää sopivan kokoista ja hintaista mattoa, mikä olisi vielä nätti. Tuosta pulitimme hieman alle 40e, olisin kyllä löytänyt jotain 200e:n mattoja, mutta ei ihan ollut meidän budjettiin sopivia ne. Ja ollaan kyllä todella tyytyväisiä tähän uuteen ihanuuteen.
Meidän lasten huoneisiin on tullut paljon kaikkea uutta, joten toivottavasti olette jaksaneet lukea näitä sisustuspostauksia. Näitä olisi varmasti tulossa jatkossakin.

Tähän loppuun voisinkin kysellä, että mistä te haluaisitte lukea ? Onko postaustoiveita ?

Hyvää alkanutta viikkoa !

Tiia

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen matto noin edulliseksi :) Pitääpä itsekin kurkata Kärkkäisen tarjonta, sillä haluaisin automaton vaihtaa lastenhuoneesta pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo oli kyllä halpa ! Ja ainakin on osoittautunut laadukkaaksikin, pystyy hyvin imuroimaan ja pysyy kivasti paikoillaan ilman liukuestettä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...