tiistai 7. helmikuuta 2017

Synttäreiden suunnittelua

Meillä juhlitaan lauantaina synttäreitä. Meidän rakas esikoinen täyttää jo neljä ! Ja hän on tässä viimeiset puoli vuotta puhunut, että haluaa Turtles-juhlat.
Joten meillä vietetään siis vihreitä kilpikonna pirskeitä. Kakku on tilattu taas samasta paikasta kun jo monena vuonna aiemminkin ja katsotaan millainen siitä tulee. Annoin leipomoon aika vapaat kädet, joten innolla odotellaan millainen kakku saadaan.
Kakun lisäksi meidän teema näkyy ainoastaan lautasissa, mukeissa ja serveteissä. Ei haluttu vetää mitenkään yli ja en jaksa panostaa tuollaisiin asioihin mitenkään ihan hirveästi. Meidän mielestä juhlissa tärkeintä on rakkaiden näkeminen ja hyvät tarjoilut :)

Tarjottavana on ainakin kinkkupiirakkaa, nakkipiiloja ja karjalanpiirakoita. Makeina sitten kakkua ja mokkapaloja. Katsotaan miten nämä vielä tästä muuttuu, mutta aika helppoja perusjuttuja.
Vielä olisi kokkailut ja siivoamiset tekemättä, katsotaan miten ehditään. Onneksi sunnuntaina jo tehtiin vähän perusteellisempi puunaus meidän kotiin niin ennen juhlia riittänee pieni siistiminen. Mutta kerron juhlista sitten lisää kun ne on juhlittu.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...