torstai 2. helmikuuta 2017

Remonttia ja kuulumiset

Meidän remontti on alkanut edistymään oikein kunnolla. Käytiin Värisilmässä hieman ostoksilla ja mukaan lähti parin maalipurkin lisäksi laminaattia Liljan huoneeseen. Sunnuntaihin mennessä meillä pitäisi siis olla lattia asennettuna, jos ei mitään ihmeempiä löydy remonttia tehdessä.
Liljan huoneen vaatekaappien ovet on jo maalattu. Lattian vaihdon jälkeen Liljan huone on vihdoin valmis ja saan alkaa sisustamaan. Meille onkin tulossa jo vaikka mitä ihania tuotteita neidin huoneeseen, niistä saatte kuvia ja juttuja myöhemmin. Ja yritän heti lattian vaihdon jälkeen laittaa ennen ja jälkeen kuvat tännekin.
Minä en malta odottaa ja voisi toi mies ottaa vähän omaa lomaa töistä, että saadaan huone äkkiä kuntoon :) Hirveä hinku päästä sisustamaan ja ehkä vielä joskus saadaan neiti nukkumaankin omaan huoneeseen. Sitä odotellessa.
Voisin samalla tähän kirjoittaa vähän kuulumisiakin, vaikka mitään ihmeempää ei ollakaan tehty. Mies on maalaillut väliovia ja niiden maalailu jatkuu koko helmikuun ainakin. Minä olen sillä aikaa ollut lasten kanssa ja yrittänyt tehdä blogijuttuja. Lapset on olleet aika kiltisti, eikä Liljaa ole edes kiinnostanut mennä vaatehuoneeseen eikä ruokakomeroon, kun niiden ovet oli maalauksessa.
Lisäksi minä olen suunnitellut pojan synttäreitä, niitä juhlitaan ensi viikon lauantaina. Pikkasen alkaa jo stressaamaan, että saadaanko kuinka paljon remonttia valmiiksi ja miten ehdin kokata kaikki tarjottavat. Onneksi kakku on taas tilattu valmiina, joten ei ihan hirveästi jää itse tehtäväksi. Mutta silti kaikestahan pitää vähän stressata :)

Voisinkin laittaa synttärisuunnitelmia blogin puolelle vielä ennen juhlia, jos siis mitenkään ehdin ja muistan. Ja pahoittelut pimeistä kuvista, oli heti pakko ottaa kuvat ja julkaista ne tänne. Lopputuloksesta lupaan sitten ottaa ihan kunnolliset kuvat. Mutta mitä olette mieltä, onko harmaa parempi kuin vanha sininen ?

Tiia

2 kommenttia:

  1. ihanan näköistä tuo laminaatti! Täytyy käydä värisilmässä katsomassa ;) meillä olisi nyt kevään aikana tarkoitus laittaa alakerran ja yläkerran lattialle laminaatti ja jotain tuon sävyistä ollaan ajateltu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu me ihastuttiin tuohon myös ja oli tarjouksessa 12,90€ neliö, eli ei tullut edes hirveän kalliiksi :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...