keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Prinsessan huone

Meidän pienen prinsessan huone on nyt remontoitu. Mies aloitti lattian vaihdon perjantai-iltana ja sai huoneen kokonaisuudessaan valmiiksi lauantaina aamupäivällä. Ja tältä huone näytti ennen remonttia. On minulla kamalampiakin kuvia huoneesta, mutta jaetaan nyt vain tämä viimeisin kuva.
Liljan huoneeseen valikoitui lattiamateriaaliksi laminaatti ja se olikin oikein kaunis, helppo ja halpa vaihtoehto. Ihastuttiin miehen kanssa lattiaan heti kun se liikkeessä nähtiin ja tehtiin ostopäätös sekunnissa. Ja itseasiassa tätä samaa laminaattia on meille varattu vielä yhden huoneen verran...
Ennen lattian asennusta mies maalasi vaatekaappien ovet ja irrotti lattialistat ja maalasi nekin. Kierrätettiin siis sen verran, että tuunattiin vanhat listat. Mielestäni on kiva ajatus kuitenkin näin vanhassa talossa säästää jotain vanhaakin. Ja oikein kiva lopputulos kyllä saatiinkin. Kaiken lisäksi mies asensi ensimmäistä kertaa laminaattilattiaa ja onnistui lähestulkoon täydellisesti. Eikös tullutkin aivan ihana tuosta lattiasta ? Ja katsokaahan nämä seuraavat kuvat, kuinka ihana huone on nyt valmiina !
Kyllä nyt Liljan kelpaa, hänellä on kyllä meidän kodin ihanin ja isoin makuuhuone. Vielä huoneeseen on tosiaan tulossa ainakin yksi pieni sisustusjuttu ja uusi sänky. Lisäksi matto menee vaihtoon kunhan löydetään joku sopiva. Puolapuut saatiinkin Mammalandian kautta Suomen Voimistelutuotteelta ja niistä kirjoittelen teille lisää toisella kertaa. Mutta suosittelen ehdottomasti kaikkiin perheisiin näitä !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...