sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Pojan huone

Nyt meillä on pojankin huone remontoitu valmiiksi. Vietiin eilen aamusta Tobias mummin luokse yökylään ja käytiin Ikeassa hakemassa uusi hylly pojan huoneeseen. Koko ilta menikin miehellä remontoidessa ja nyt on vihdoin toisenkin lapsen huone kunnossa.

Tässä kuvia aivan kamalasta alkutilanteesta. Lisää kuvia vanhasta ilmeestä löytyy ainakin täältä. Me päädyttiin asentamaan laminaatti suoraan muovimaton päälle, koska tämä oli nopein ja helpoin keino.
Lattiasta tuli aivan täydellinen, niin kuin siskonkin huoneen lattiasta pari viikkoa aiemmin. Listat on taas samat vanhat, maalattuna vaan valkoiseksi. Ovi on vielä huoneesta kokonaan irti ja saa nähdä laitetaanko sitä edes takaisin.
Vanha iso kirjahylly heitettiin pois ja tilalle ostettiin tosiaan Ikeasta Kallax-hylly. Nuo hyllyt on kyllä mielestäni ihanan yksinkertaisia ja kauniita. Lisäksi pojan sänky pidennettiin 130cm:stä 160cm:iin.
Mitäs pidätte ? Me tykätään todella paljon, huoneesta tuli paljon raikkaampi ja isomman oloinen. Mitähän seuraavaksi remontoidaan, vai pidetäänkö jo taukoa..? :)

Tiia

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen :) Tosi kiva kyllä. Tykkään sun blogista muutenkin :) Tervetuloa piipahtamaan http://valkoinenhaave.blogspot.fi

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...