perjantai 24. helmikuuta 2017

Liikuntaa kotona

Meille lasten liikkuminen on todella tärkeää ja yritetäänkin kannustaa poikaa liikkumaan. Tobiaksella ei ole mitään harrastuksia vaan meillä panostetaan hyötyliikuntaan ja leikin kautta liikkumiseen. Ja nyt Suomen Voimistelutuote helpotti meidän pojan liikkumista entisestään. Saatiin heiltä puolapuut, jotka koristavat nyt Liljan huonetta.
Tobias on todella innoissaan puolapuista ja kiipeileekin niihin jatkuvasti. Aika hienosti tuollaiselta 4-vuotaaltakin tuo kiipeily näköjään sujuu ja kehitystä tapahtuu kokoajan. Aluksi poika oli aika arka ja alkoi itkemäänkin, kun ei tajunnut miten ylhäältä pääsee takaisin alas. Mutta epäonnistumisten ja onnistumisten kautta Tobias kehittyi hurjasti.
Me valitsimme valkoiset puolapuut leuanvetotangolla. Puolapuita on saatavana myös puun värisenä ja ilman leuanvetotankoa. Puolapuista on valittavana myös kolme eri leveyttä, meillä on 70cm leveät, eli vakioleveys. Muut vaihtoehdot ovat 60cm ja 80cm.
Ihan mahtavaa, että tällaisia saa kotiinkin ja ihan sopivaan hintaan. Asentaminen on todella helppoa ja seinään kiinnityskin on pelkkää poraamista, joten onnistuu lähes kaikilta näiden asentaminen. Puolapuissa on helppo aikuisenkin treenata ja kaiken lisäksi nämä innostaa lastakin liikkumaan.
Toivotaan, että Liljakin näistä innostuu kunhan tuosta hieman kasvaa. Vaikka onhan neiti jo noussut puolapuita vasten seisomaan ehkä tuhat kertaa. Lisäksi kun pidin Liljasta kiinni niin hienosti hän siirteli käsiä ja jalkoja aina vaan ylemmäs ihan kattoon saakka. Että aika mukava kiinnostus on jo nyt ja se varmasti vaan kasvaa. Taitaa meidän neidistä tulla pieni hurjapää.
Näiden aivan ihanien puolapuiden lisäksi saatiin myös voimistelurenkaat. Niitäkin löytyy Suomen Voimistelutuotteen valikoimasta erilaisia. Renkaita saa kahta eri kokoa ja nauhoja saa valkoisena tai mustana. Lisäksi heidän valikoimastaan löytyy kattokannakkeet, jotka mekin saimme.
Molemmat tuotteet on kotimaisia ja onhan ne kauniitakin, voi ostaa ihan vaikka sisustuselementiksi. Itsekin jo miehelle selitin mitä kaikkea puolapuissa säilytän kun lapset muuttaa kotoa pois...
Nuo voimistelurenkaat on myös Tobiaksella ihan jokapäiväisessä käytössä ja hän on näistä yhtä innostunut kuin puolapuistakin. Lisäksi Liljah on päässyt renkaaseen keinumaan, tosin äiti tai isi pitää kyllä hieman kiinni, ettei toinen vain putoa. Nyt vaan odotetaan että Liljakin yltää renkaisiin niin pääsee hänkin niihin riehumaan.

Meillä myös me aikuiset käytetään puolapuita ja renkaita aina silloin tällöin. Näistä siis hyötyy niin lapset kuin aikuisetkin. Hauskaa ja rentoa treeniä kotioloissa, ihan mahtavaa !

Yhteistyössä
Mammalandia
Mammalandia Facebookissa
Suomen Voimistelutuote
Suomen Voimistelutuote Facebookissa

Tiia

2 kommenttia:

 1. Harmittaa että blogisi on mennyt aivan yhteistyöhommaksi, jokaisessa postauksessa myyntipuhetta :(
  Suosittelen ajastamaan postaukset, että ihan perushöpinä postauksia olisi välissä. Voit kirjoittaa kun inspiraatio iskee mutta julkaiset niitä yhteistyöpostauksia ripotellen.
  Äkkiä loppuu lukijat jos postaukset ovat vain mainostamista täynnä!

  Mutta upeaa kumminkin että olette saaneet lapsille paljon hyviä tuotteita testaukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kommentistasi. Alkuvuosi oli kiireinen yhteistöiden osalta, joten yhteistöitä oli joka toinen postaus. Nyt koko keväälle ei olekaan yhteistöitä ollenkaan, joten ei ole pysyvä tila tämä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...