perjantai 17. helmikuuta 2017

Lastenlauluja seinällä

Pääsin tekemään yhteistyötä Pikkunorsun kanssa. Pikkunorsu on lastenlaulu-julisteita myyvä verkkokauppa. Kaikki julisteet on Outin suunnittelemia ja ne painetaan Helsingissä. Lisäksi niille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland-tunnukset.
Meille valikoitui tytön huoneeseen kaksi julistetta, Tuiki Tuiki Tähtönen-juliste A3-koossa ja Oravan pesä-juliste A4-koossa. Mielestäni oli kiva idea ottaa julisteet eri koossa, niin ne kiinnittää katseen vielä helpommin.
Laulut valikoitui sen perusteella, että tuota Oravan pesä-laulua oma mummoni aina lauloi meille lapsille ja se on jotenkin ihana laulu. Minun mummoni ei laulua päässyt pitkälle laulamaan kun nukahdin (tai esitin nukkuvaa) jo ensimmäisen säkeistön jälkeen. Toivottavasti itse siis pääsen laulussa hieman pidemmälle :D Tuiki Tuiki Tähtönen taas on todella kiva laulu ja kaiken lisäksi juliste pisti heti silmään.
Nämä molemmat taulut pääsi koristamaan meidän tytön huonetta. Ja aika hyvin ne sinne sopiikin kyllä. Neidin huoneeseen on tullut uusi huonekalu, mikä vilahtaakin alimmassa kuvassa. Siitä tulossa siis postausta myöhemmin. Lisäksi huomenna alkaa Tobiaksen huoneen remontti, joten sieltäkin tulee kuvia tänne mahdollisimman pian. Ihanaa viikonloppua !

Mammalandian Facebookissa on muuten Pikkunorsun arvonta ! Käykäähän osallistumassa täältä !

Yhteistyössä

Pikkunorsu
Pikkunorsu Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...