tiistai 21. helmikuuta 2017

Isojen tyttöjen sänky

Pääsin tekemään yhteistyötä Veken Kalusteen kanssa, Mammalandian kautta. Ollaan vihdoin saatu Liljan huone siihen kuntoon, että päästiin sisustamaan huonetta. Ja sitä silmällä pitäen valitsin Veken Kalusteen lastensänkyosastolta neidille ihan ikioman, isojen tyttöjen sängyn.
Emma jatkettava sänky on yksinkertaisen kaunis ja se kasvaa lapsen mukana aina 189cm asti. Se on valmistettu männystä, mutta on pintakäsitelty valkoiseksi.
Sängyn mitat: leveys 86cm, pituus 105-189cm, korkeus 57cm
Patjakoko: 75x100-184cm
Sivulaidan korkeus: 15,5cm
Laidan korkeus sälepohjasta: 23cm
Sänkyyn saa myös erikseen ostettua Emma sängynaluslaatikon ja sellainen meillekin tuli. Tällä hetkellä sängynaluslaatikossa on lasten duplot, sieltä niitä on niin kätevä ottaa, kun laatikko on matala, mutta silti leveä.

Laatikon mitat: leveys 87cm, syvyys 72cm, korkeus 23cm
Sänkyynhän tietysti piti saada myös patja, joten valittiin Familon Karhunen lasten jatkopatja. Patja on 75x130cm ja siinä on vielä 30cm erillinen jatkopala, joten sekin kasvaa lapsen mukana 160cm saakka.
Kyllä nyt kelpaa Liljan nukkua, kunhan päästään vielä pinnasängystä eroon :) Tällä hetkellä sänky toimii kivana luku- ja lepopaikkana. Sängyn päälle pääsi isomummon Tobiakselle tekemä täkki, sain sen häneltä hieman ennen kuin Tobias syntyi. Ja siitä saakka tuo on meillä ollut ja tulee olemaan vielä kauan, on tämä vain ihana kokonaisuus !

Yhteistyössä

Mammalandia
Mammalandia Facebookissa
Veken kaluste
Veken kaluste Facebookissa

Tuotteista saatu alennusta

Tiia

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuo sänky.

  Mä kanssa tykkään, että lapsen sänky on jatkettava. Ja tuo sängyn aluslaatikko on tosi näppärä, kun saa sinne hyvin tavaraa. Mä kanssa olisin sellaisen sängyn halunnut. Nyt meillä ei ole aluslaatikkoa, mutta sain jatkettavan kivan sängyn kolmella eurolla (käytetty siis). Se on meillä nyt ainakin väliaikaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olette päässeet halvalla :) Meidän esikoisen sänky on minun pikkuveljen vanha, joten saatiin se ilmaiseksi, tosin hiottiin ja maalattiin se, että siihen meni aikaa ja rahaa :) Nyt haluttiin ehdottomasti tuo laatikko, kun alkaa säilytystila loppumaan kesken.

   Poista
 2. Sinun blogi on nykyään täynnä yhteistyötä. En jaksa enää lukea, mutta onneksi ei ole pakko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakaan ei ole pakko lukea. Alkuvuodesta osui moni yhteistyö päällekkäin, nyt ei olekaan koko keväälle yhtään yhteistyötä tulossa.

   Poista
 3. Hiukan myöhässä kommentti kun sänkyjä googlettelin :)
  Siirryttiinkö siis teillä jo alle vuoden ikäisenä tähän? En lämpene pinnikselle yhtään joten pohdin jo kovasti milloin meidän touhutyttö 8,5kk voisi siirtyä siitä pois... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän esikoinen oli 10kk kun hän siirtyi normisänkyyn. Liljah siirtyi isojen sänkyyn joskus vuoden iässä, en ihan tarkkaan muista milloin heitettiin pinnis pois :) Jos lapsi osaa itse kiivetä ja laskeutua sängystä niin mielestäni voi hyvin siirtää. Ja meillä kun on noin korkeat laidat niin ei sieltä oikein pääse tippumaan :)

   Poista
 4. Eksyin blogiisi, kun etsinnässä on jatkettava sänky esikoiselle :) Osaatko sanoa, onkohan tuo laita irroitettavissa sitten, kun lapsi on kasvanut, eikä ole enää tarvetta laidalle? Lisäksi, mistä olet ostanut tuon kivannäköisen kirjatelineen? Kiitos etukäteen vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Luulen, että laitaa ei saa irti. Tai saattaa sen saada irti, mutta en tiedä kuinka nätisti. Kannattaa varmaan tuolta Veken kalusteelta kysyä :) Kirjateline on muistaakseni Jollyroomista, voitin sen yhdestä arvonnasta, joten en ole itse ostanut :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...