maanantai 20. helmikuuta 2017

4-vuotias neuvolassa

Tobiaksella oli 4v-neuvola tänään. Samalla otettiin myös Liljan mitat, että nähtiin miten neiti on kasvanut. Mutta tässä postauksessa puhutaan nyt vain pojan kuulumisista.

Alkuun poika meni reippaasti yksin tädin kanssa tekemään tehtäviä ja samalla he oli ottaneet mitatkin jo. Tobias suoriutui kaikista tehtävistä todella hyvin ja oli hienosti keskittynyt ja kuunnellut ohjeita. Näkö oli myös kunnossa ja kaikki muukin.
Mittailujen jälkeen poika sai tulla odotustilasta hakemaan äidin ja siskon mukaan huoneeseen ja sekös olikin kivaa. Neuvolan täti kävi vielä kaikki lomakkeet läpi ja näytti kasvukäyrät yms. Tobias kasvaa hieman keskikäyrän alapuolella, tosin todella tasaisesti. Pituutta herralla oli 103,2cm ja painoa lähes 17kg.
Lopuksi pojalle laitettiin rokotus ja hän oli siinä niin reipas. Halusi kylläkin istua äidin sylissä rokotuksen ajan, mutta piti kättään hienosti paikoillaan eikä edes alkanut itkemään. Toivottavasti rokotteesta ei tule mitään oireita, ainakin äsken oli hieman kipeä se pistokohta. Mutta on meillä vaan reipas, taitava ja ihana poika :) Sai äiti olla ylpeä, kun Tobias käyttäytyi niin kiltisti.
Maaliskuun lopussa meillä on vielä lääkärineuvola, sitä kun ei täällä järjestetä samaan aikaan 4-v neuvolan kanssa. Siellä kuulemma katsotaan karsastukset yms. silmistä. Muuta en sitten siitä tiedäkään.

Puolapuut saatu Suomen Voimistelutuotteelta.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...