maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuodenvaihde

Meillä oli oikein rauhallinen vuodenvaihde. Oltiin koko päivä kotona, otettiin todella rennosti. Aamulla käytiin saunassa, Liljakin pääsi ensimmäistä kertaa hetkeksi saunan lämpöön.
Syötiin lounaaksi nakkeja, lihapullia ja salaatteja. Molemmat lapset nukkui pitkät päiväunet ja sillä aikaa me vanhemmat saatiin omaa aikaa, mies pelasi ja minä sometin, tietysti :)
Päivälliseksi syötiin vielä uudemman kerran samoja ruokia. Seiskan aikaan käytiin ulkona ampumassa parit raketit ja palattiin sisälle katsomaan Fast and Furious 7-leffaa. Minäkin jopa jaksoin katsoa koko elokuvan alusta loppuun !
Lapset meni nukkumaan siinä vähän vaille 10 ja me aikuiset katsoimme elokuvan loppuun, joten päästiin nukkumaan 11 aikaan. Täällä meilläpäin kun ei muiden raketteja näy niin turha olisi ollut valvoa myöhempään.
Liljalla olikin hieman huono aamuyö ja oli puoli 4:stä asti hereillä oikeastaan jatkuvasti. Onneksi noustiin kuitenkin uuden vuoden ekaan aamuun vasta puoli 8 aikaan. Syötiin aamupala, katsottiin piirrettyjä ja pukeuduttiin. Lähdettiin lounaalle isomummin luokse puolenpäivän aikaan.
Muutama tunti vierähti kyläillessä ja sieltä suunnattiin takaisin kotiin. Tänään minulla oli töitä, äitiysloma loppui nimittäin vuoden loppuun ! Mies lomaili vielä tämän päivän ja huomenna alkaa sitten osittain arki. Tobias menee päikkyyn vasta ensi maanantaina.

Mukavaa tammikuuta !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...