keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Voihan kuume

Meidän neiti on ensimmäistä kertaa kunnolla kipeenä. Hänellä on kuumetta, varmaan aika reilustikin. Eilisestä saakka Liljah on ollut aika lämmin ja lisäksi hän on ollut hieman väsyneempi kuin yleensä. Nukahti siis päiväunillekin ihan itsestään, vaikka yleensä tarvitsee isin sylin tai maitoa.
Illalla annettiin lääkettä ja se auttoikin alkuyön ihan kivasti. Neljän jälkeen Liljah heräsi ihan tulikuumana, tukkoisena ja yskäisenä. Annoin taas lääkettä ja toinen sai vielä nukutuksi tunnin. Ruoka tytölle kuitenkin maistuu ihan normaaliin tapaan, tai ainakin puurot ja maidot menee.
Tämän mukavan taudin lisäksi hain eilen itselleni uudet silmälasit ja olen nyt ihan pulassa näiden kanssa. Ennen vahvuudet on ollut yli 2 ja toisessa silmässä jopa 3, mutta nämä uudet on paljon pienemmillä vahvuuksilla. Olen jo varannut toiseen liikkeeseen näöntarkastuksen tammikuun loppuun ja käyn siellä tarkistamassa asian. Siellä näöntarkastus tällä hetkellä ilmainen niin en siinä mitään menetäkään :)
Meillä on neidin kanssa tänään kotipäivä, katsotaan saadaanko mitään aikaiseksi vai löhötäänkö vaan. Ainakin ruoka pitäisi miehille tehdä iltapäivällä ja ehkä pestä pyykkiä ja laitella astioita kaappeihin yms. Mutta ehtiihän noita kotitöitä tehdä myöhemminkin.
Ihanaa päivää !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...