torstai 5. tammikuuta 2017

Viimeinen lomapäivä

Tänään oli meidän viimeinen virallinen lomapäivä, Tobiaksella alkaa maanantaina päiväkoti pitkän loman jälkeen. Ihanaa toisaalta palata taas siihen tuttuun arkeen, poikakin on paljon kiltimpi kun saa purkaa energiaa päikyssä. Kaiken lisäksi hän tietysti joka aamu kysyy, milloin pääsee päiväkotiin. Taitaa kotiympyrät jo vähän ärsyttää.
Tämä päivä on ollut kaikkein vaikein näistä päivistä, kun mies ei ole ollut kotona. Tobias on kiukutellut ja riehunut koko päivän. Kaiken tämän lisäksi ulkona on KYLMÄ ! 20 astetta pakkasta, hyi. Sisälläkin alkaa lämpö laskemaan, äsken mittari näytti nimittäin vain 16 astetta. Onneksi lapsilla on paljon vaatetta päällä niin leikit sujuu tavalliseen malliin. Liljallakin on haalarin ja villasukkien alla vielä pitkähihainen paita ja legginsit, eikä ole edes kuuma.
Leivottiin muuten joulusta jääneet joulutortutkin tänään. Ehkä niitä jaksaa vielä yhden kerran syödä ennen ensi joulua :) Me ollaan kyllä tänään menty vähän kaikessa sieltä mistä aita on matalin, itsekin unohdin harjata aamulla hiukset ja ne on edelleen harjaamatta. Liljan kaikki lelut on levitettynä pitkin olohuonetta ja poika katsoi muumeja jopa kolme jaksoa, hups.
Näillä kuitenkin mennään. Huomiselle oli suunniteltu Ikea-reissua, pitää pojalle saada hieman uudistusta huoneeseensa. Mutta katsotaan nyt lähteekö edes auto käyntiin ja kannattaako lähteä tuollaiseen pakkaseen, huomisen jälkeenhän luvattiin jo paljon lämpimämpää keliä. Mukavaa loppiaista ja pitkää viikonloppua !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...