maanantai 16. tammikuuta 2017

Semper lastenruuat testissä

Saatiin Liljan kanssa Semperiltä kiva ruokapaketti maisteluun. Laatikossa oli puuroa, mysliä, naksuja, erilaisia sosepusseja ja smoothieita.
Puuroa maisteltiinkin niin pussista kuin myös veteen sekoitettavia hiutaleita. Pussipuuro maistui neidille todella hyvin ja maisteli Tobiaskin siitä ja tykkäsi ! Tuo hiutalepuuro taas ei ollut neidin mieleen, johtuu varmaan aika sileästä koostumuksesta. Noita pieniä rinkuloita neiti saa ainakin kerran päivässä ja harjoittelee niillä pinsettiotetta, on siihen harjoitteluun täydellisiä !
Nuo pillismoothiet olikin jo ennestään meille tuttuja, poika tykkää niistä kovin ja ostetaankin niitä kotiin aika useinkin. Nyt sai Liljakin maistaa ja neiti tykkäsi. Hieman oli vielä haastetta pillin kanssa, mutta pikkuhiljaa sekin alkaa sujumaan.
Todella kiva uutuus Semperillä on nuo ruokasosepussit. Todella kätevää, että ruokasoseen saa samanlaisessa pussissa kuin smoothietakin ! Helppo napata mukaan ja syöttää lusikalla tai suoraan pussin suusta. Lisäksi ruuan voi halutessa lämmittää vesihauteessa tai voihan sen tietty lautasellekin kaataa.
Meillä tyttö on todella huono syömään valmissoseita, mutta nämä ihme kyllä maistui. Bolognese oli näistä kolmesta mausta neidin lemppari ja hän maistelikin sitä innoissaan. Ehkä Liljalle kelpaa valmissoseetkin kunhan niitä saa itse syödä tuollaisesta pussista :)
Nämä Semperin pussismoothiet, -puurot ja -ruuat sekä pillismoothiet on kyllä kaikki todella käteviä. Meillä ainakin kulutetaan näitä tuotteita paljonkin kun käydään kaupoilla, kyläillään tai ollaan töissä. On todella helppoja antaa lapsille ja he osaavat näistä hienosti syödä itsekin. Peukku näille !

Yhteistyössä

Semper Lastenruoka
Semper Lastenruoka Facebookissa

Tiia

2 kommenttia:

  1. Teidän näytepakkaus olikin monipuolinen. Suomen monikkoperheille Semper tarjoaa myös näytepaketin, mutta olipa aika suppea tähän verrattuna. Kaksosille 1 puuro ja 4 pussismootieta sekä ruokalaput molemmille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me saimme nämä yhteistyön kautta, blogipostausta vastaan. Ihan kohtuullinen mielestäni tuo minkä ilmaiseksi jakaa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...