lauantai 7. tammikuuta 2017

Päivitystä pojan huoneeseen

Käytiin eilen siinä aivan hirveässä pakkasessa Ikeassa, syömässä ja ruokaostoksilla. Selvittiin kuitenkin ja autokin toimi moitteettomasti.

Ikeasta oli tarkoitus ostaa Tobiaksen huoneeseen uusia juttuja ja löydettiinkin kaikki muut, paitsi sellainen kolmen korin pakkaus, ne oli varastolta loppu. Jouduttiin siis tyytymään toisennäköisiin koreihin. Korien lisäksi Tobias sai huoneeseensa työpöydän ja -tuolin ja lattialle pääsi uusi matto sinisen karvamaton tilalle. Huoneesta tuli tosi kiva ja ihan isojen poikien tyylinen jo :)
Tänään käytiin vielä pikaisesti kaupasta hakemassa iso säilytyslaatikko ja pöytävalaisin, niin on pojan huone lähes valmis. Siirrettiin iso sininen leluarkku pois, että lattialle saatiin lisää leikkitilaa. Postissa on tulossa vielä pehmoleluille säilytyspussi, se kun saadaan niin on valmista.
Ostettiin huoneeseen myös pimentävä rullaverho ja vaihdettiin sinisten verhojen tilalle tuollaiset kevyet pöllöverhot. Pysyttiin muuten Ikeassa ensimmäistä kertaa ostoslistassa, ei ostettu mitään ylimääräistä ! Yleensä sieltä lähtee kärryihin kaikkea turhaakin, mutta tällä kertaa ei.
Onneksi muuten nuo kovat pakkaset loppui, täälläpäin enää jotain kolme astetta. Kyllä tämä 20 astetta lämpimämpi sopii meille paremmin. Liljallakin on pakkasesta ihan punaiset posket ja itselläni on kädet melkein verillä. Jos vaikka huomenna pääsisi lenkillekin, tänään tuonne lumisateeseen ei viitsi lähteä. Leppoisaa lauantaita !

Tiia

2 kommenttia:

 1. Kivoja ja käytännöllisiä muutoksia huoneessa :)
  Meiltäkin löytyy tuo Ikean hyllykkö, jossa leluja.

  Tykkään kanssa näistä pienemmistä pakkasista. Varsinkin, kun auto ei eilen startannut. No tänään onneksi käynnistyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin :) Vielä kun saisi lattian vaihtoon ja listat maalattua yms niin tulisi täydellinen ! Nuo hyllyköt on todella käteviä kyllä :) Voi ei, onneksi lähti nyt kuitenkin käyntiin :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...