tiistai 31. tammikuuta 2017

Kerhoreppu ja pari muuta uutuutta

Pääsin tekemään Babyshopin kanssa yhteistyötä ja sain valita heidän valikoimistaan mieluisia tuotteita testiin.

Ollaan miehen kanssa jo pitkään puhuttu, että ostetaan tytölle kerhoreppu ja nyt Babyshopin valikoimista löytyi aivan täydellinen pinkki reppu. Reppu on Elodie Detailsin valikoimasta ja täältä löytyy repusta harmaa versio, pinkki on näköjään jo myyty loppuun, enkä kyllä ihmettele, on meinaan niin ihanan värinen.
Reppu tuli meille todella tarpeeseen, sain vihdoin heivata hoitolaukun kaapin perukoille ja ottaa itselleni käyttöön oman laukun. Liljan tavarat kulkeekin kivasti tässä neidin omassa repussa. Repussa on ison taskun lisäksi pieni sivutasku ja reppu sisältää myös istuinalustan ja eristetyn pullotaskun. Tämä on siis todella kätevä ottaa mukaan vaikka metsäretkelle. Iso tasku aukeaa vetoketjulla ja pienessä taskussa on magneettilukko.
Reppuun mahtuu tällä hetkellä helposti varavaatekerta, neljä vaippaa, puhdistuspyyhkeet, korvikepurkki, tuttipullo, sosepurkki, lusikka, harso ja välipalarasia. Ja kun Liljah aloittaa päivähoidossa niin siihen mahtuu hienosti päiväkodissa tarvittavat vaihtovaatteet.
Elodie Detailsilta löytyi myös kätevä Zip&Go-pussukka. Meillä tänne laitetaan neidin vaipat, puhdistuspyyhkeet, sinkkivoide ja vaipparoskapussit. Mutta tällaisessa pussukassahan voi kuljettaa/säilyttää vaikka mitä. Ajattelinkin ehkä Liljan vauva-ajan jälkeen napata tämän omaan käyttöön :)
Pussukka on todella tilava ja kokeilinkin sinne Liljan tavaroiden lisäksi omiakin. Meidän koko perheen lääkkeet, pesuaineet yms. hygieniatuotteet mahtuu tähän helposti, esimerkiksi ensi kesän mökkireissuilla. Tämä pussi on myös niin nätti, että siinä voi säilyttää hygieniatuotteita ihan kotihyllyssäkin. Koko Elodie Detailsin valikoiman voit kurkata täältä, on meinaan kaikkea ihanaa.
Näiden lisäksi saatiin vielä Baby Björnin lautassetti, johon kuuluu kaksi lautasta, kaksi haarukkaa ja kaksi lusikkaa. Aivan ihana setti ja todella käteviä nuo lautaset. Meidän ruokapöydältä lautaset ei ainakaan helposti liukuneet karkuun. Haarukka ja lusikka on lapsen käteen sopivia ja niistä saa hyvän otteen. Lisäksi ne on tarpeeksi isot, jotta itsenäinen syöminen olisi näin aluksi helpompaa.
Babyshopissa on tällä hetkellä muuten hyvät alennukset käynnissä, kannattaa käydä katsomassa. Koko alevalikoiman löydät tästä linkistä.

Yhteistyössä

Babyshop
Babyshop Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...