maanantai 9. tammikuuta 2017

Aleshoppailua

Käytiin joululomalla Kauppakeskus Kaaressa vähän aleshoppailemassa. Oltiin paikalla jo vähän ennen kymmentä aamulla, joten saatiin kierrellä aika rauhassa. Aluksi suunnattiin H&M:ään, mistä mies löysi itselleen vaikka mitä ja itse löysin lapsille hirveät kasat vaatteita alennuksella. Nyt pitäisi molemmilla olla kaikki sisävaatteet kevääksi ainakin.
Lindexiltä löytyi myös muutamat vaatteet lapsille. Itselleni en löytänyt tällä kertaa mitään, en kyllä pahemmin katsonutkaan kun en mitään tarvinnut. Käytiin myös Arnoldsissa syömässä ja kahvilla. Oli muuten täydellistä se pulled pork+aurajuusto bagel !
Br-lelukauppa kierrettiin myös, mutta sieltä ei viitsitty mitään ostaa, kun noita leluja on ihan riittävästi jo. Lopuksi mentiin vielä Prismaan tuhlaamaan lahjakortteja. Löydettiin Dolce Gusto kapselikahvinkeitin, uusi vaaka, käsipyyhkeitä ja vähän keittiötarvikkeita.
Ihan hyvä reissu siis, alennuksia vain oli todella vähän. Kuvittelin, että kaikki olisi laitettu alennukseen heti joulun jälkeen, mutta ei se näköjään ihan niin ollutkaan :) Mutta meillä oli oikein ihana shoppailupäivä ja molemmat lapset oli oikeita enkeleitä ! Ei yhtään kiukuttelua, Tobias söi kiltisti ja jaksoi kävellä oikein reippaasti. Tästä hyvästä poika sai kyllä pienen legopaketin palkinnoksi.

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...