tiistai 20. joulukuuta 2016

Pokko

Tobias sai kokeiluun Pokko:lta ihanan lasten pipon. Pokkon pipot on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista ja tästä samasta mallista löytyy myös aikuisten kokoa. Pokko:lta löytyy pipojen lisäksi paitoja miehille ja lapsille.
Mielestäni pipo on aivan ihana, oikein pehmeä ja todella lämpimän tuntuinen. Otettiin pipo heti pojalle käyttöön ja hän oli niin innoissaan siitä. Pipossa on musta tupsu ja kaksipuoleinen Pokko-merkki, joka näkyy oikeinpäin, pitää pipoa sitten taitettuna tai kokonaan auki.
Kokona on ainostaan one size ja se on meidän pojalle ainakin sopiva. Pipo mahtuu varmasti koululaiselle ja ehkä jopa teinillekin. Ja menee varmasti taaperoikäiselläkin, ihan vauvalle saattaa olla liian iso, mutta muuten sopii kaikille.
Pokkon sivuilla on paljon samanlaisia paitoja niin lapsille kuin miehillekin, joten isit ja lapset voi samistella. Ja aivan ihanaa, että on vaatemerkki, jolla on vaatteita miehillekin, kun yleensä kaikki lastenvaatemerkit tekee vaatteita lasten lisäksi vain naisille. Suuri plussa siis tästä !
Enää ei taida pukinkonttiin vaatteet ehtiä, mutta todella kiva vaikka isänpäivälahjaksi. Tai tulevien isien isyyspakkauksiin kivat samistelupaidat :) Meidän pitää ainakin ensi vuonna ostaa miehelle ja pojalle jotkut kivat paidat, samanlaisena tietysti !

Yhteistyössä

Pokko
Pokko Facebookissa
Mammalandia
Mammalandia Facebookissa

Tiia

2 kommenttia:

 1. Nuo Pokkon vaatteet on kyllä kivoja, varsinkin ajatus niiden takana.
  Itse törmäsin näihin ekaa kertaa tässä syksyllä Turun Vadelmatarha -kirpputorilla, sillä
  on turkulainen firma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivoja, ja kiva kun on iseillekin joskus jotain :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...